Ziraat Türkiye kupasında Galatasaray’a karşı verdiği mücadeleyle takdir toplayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da, Kahramanmaraşspor hazırlıkları başladı.

Kendini tamamen lige odaklayan mavi – beyazlılar, Pazartesi günü mücadele edecekleri komşu kentin takımı karşısında galip gelerek özlem duyduğu 3 puan hasretine son vermek istiyor.

Teknik direktör Hasan Özer nezaretinde Gaski tesislerinde yapılan çalışmalarda futbolcuların morallerinin iyi ve çalışmalarda bir hayli hırslı olduğu gözlendi.

ŞANS YANIMIZDA DEĞİLDİ

Galatasaray ile oynanan maçta tur atlamaya yakın olan tarafın kendileri olduğunu açıklayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Ünsal Göksen, “Futbolda mutlaka şans sizin yanınızda olacak. Biz Galatasaray karşısında oldukça iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum ama bazen iyi oynarsınız fakat şans sizin yanınızda olmazsa işte o zaman kazanmanız imkansız bir hal alıyor. İlk yarısını 2 – 0 geriden gelip eşitliği sağlamak sonra da penaltılara kadar kalmak böyle bir takım karşısında elbette ki büyük başarı işte şans faktörü penaltılarda aleyhimize oldu ve ne yazık ki elenmek zorunda kaldık. Ben Galatasaray karşısında canla başla mücadele eden bütün ekibi yürekten kutluyorum” dedi.

PUANLARA İHTİYACIMIZ VAR

Bu sezon beklenmedik maçlarda puan Kayıpları yaşadıklarını söyleyen Göksen, “Ligde telafisi zor olan haftalara girmeye başladık. Aldığımız puanlarla ligde ki şu an bulunduğumuz konuma baktığımız zaman rahat bir yerde olmadığımız görünüyor ama biz yönetim olarak teknik ekibimize ve futbolcularımıza her zaman güvendik güvenemeye de devam ediyoruz. Pazartesi günü Kahramanmaraşspor ile kendi evimizde oynayacağız. Rakibimizde ilk defa bu sezon mücadele ettiği birinci ligde rahat bir konumda değil. Hem onların hem de bizim şiddetle puanlara ihtiyacımız var bu anlamda kazananın oldukça karlı çıkacağı bu maçta gülen taraf olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.