Celal Doğan tesislerinde teknik direktör Oktay Derelioğlu nezaretinde çalışmalarını sürdüren kırmızı – siyahlı futbolcuların moralinin bozuk olması dikkat çekti.

GELECEKLERİNİ SAĞLAMA ALSINLAR

Gaziantepspor Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu Gazişehir maçından mağlubiyetle ayrılmalarına rağmen oyuncularının iyi mücadele ettiğini belirterek, “Söylenecek çok şey yok ama biz her hafta üstüne koyarak geliyoruz. Takım 17-18 yaşındaki pırıl pırıl evlatlarıyla oynuyor. Ben oyuncularıma bu forma sizin için bir fırsattır. Gaziantepspor’un geleceği kurtulacaktır. Futbolcularımın gelecekleri açısından artık kendi geleceklerini sağlama almaları gerekiyor ve verecekleri her mücadele onların lehine sonuçlanacaktır” dedi.

ÖNÜMÜZE BAKMAK ZORUNDAYIZ

Yarın deplasmanda kendileri gibi ligin alt sırasında yer alan Manisaspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatan Dereliooğlu, “Artık geriye dönüp bakmak istemiyoruz. Futbolda geçmişe takılırsak asla ilerleyemeyiz bu nedenle hep önümüze bakmak zorundayız. Manisaspor’da bu sezon ligde çok sıkıntılı günler yaşıyorlar. Her iki takımında galibiyete ihtiyacı var ama kazanan taraf biz olmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

A.SERDAR ÖZEKŞİ