Kebaplarıyla ünlü Gaziantep’te yeni bir lezzet durağı daha hizmete girdi. Gazimuhtarpaşa Bulvarı Nişantaşı Sokak’ta hizmete giren Mangal Taş Fırın Kebap Evi, lezzet tutkunlarını bekliyor.

Mangal Taş Fırın Kebap Evi İşletmecisi Ayhan Tiryaki, Gaziantep mutfağını tanıtmak için Mangal’ı hizmete açtıklarını belirterek, kentimize gelen turistleri ağırlayabilecek bir mekân yarattıklarını söyledi.

CHP'Lİ VEKİLLER AÇTI

Hafta sonu düzenlenen törenle açılışı yapılan Mangal Taş Fırın Kebap Evi’nin açılışına CHP Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Şeker ile Mehmet Gökdağ, CHP Şahinbey İlçe Başkanı İbrahim Halil Özdemir, Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıdvan Köksüzer ile GTO Meclis Üyeleri, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

YEMEK KÜLTÜRÜNDE ÖNEMLİ

Mangal Taş Fırın Kebap Evi İşletmecisi Ayhan Tiryaki, kebabın Gaziantep yemek kültüründe önemli bir yeri olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Mangal Taş Fırın Kebap Evi olarak hemşerilerimize hizmet etmenin yanında şehrimize gelen konuklarımıza da hizmet vermek, Gaziantep’i mutfağını tanıtmak adına faaliyet göstereceğiz”

RAMAZAN’A ÖZEL FİYAT VE MENÜ

Yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle müşterileri için özel hazırlıklar yaptıklarını da dile getiren Tiryaki, “İftar sofralarına özel hazırladığımız zengin menülerimizle Gaziantepli hemşerilerimize Ramazan ayının tüm gelenekselliğini yaşatma düşüncesindeyiz. Hemşerilerimize Ramazan ayı boyunca iftarda ve iftar sonrası farklı ve güzel lezzetler sunmaya hazırlanıyoruz” dedi. BÜLTEN