Gaziantepspor’un başarılı futbolcusu Muhammet Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen “Tecrübe Konuşuyor” programına konuk oldu. Genç futbolcu, TRT Stadyum programının sunuculuğunu yapan Ersin Düzen ve ünlü şarkıcı Murat Kekilli’nin de katıldığı programda deneyimlerini gençlerle paylaştı. Ersin Düzen’in de sorularını yanıtlayan Muhammet, gençlere hiç bir zaman pes etmemeleri gerektiğini söyledi.

Programın başında golcü futbolcuyla ilgili tanıtım videosunun yayınlanmasıyla birlikte özellikle Muhammet’in attığı güzel gollerden sonra salondan büyük alkış aldı. Ersin Düzen’in özellikle Galatasaray’a karşı güzel goller atıyorsun sorusu üzerine oldukça zorlandığı gözlenen Demir, bunun tesadüf olduğunu söyledi. Bu soru karşılığında sanatçı Murat Kekilli’de de mikrofonu aldı. Ünlü şarkıcı, programın moderatörü Ersin Düzen’e “Sen Fenerbahçeli olduğun için, seni mutlu etmiştir” demesiyle birlikte salonda büyük bir kahkaha koptu.

Şarkıcı Murat Kekilli’de, Muhammet Demir’i her zaman takip etmeye çalıştığını ve gelecekte çok güzel yerlerde olmasını istediğini söyledi. Buna karşılık olarak genç futbolcu da “Çocukluk yıllarımdan bu yana severek dinlediğim Murat Kekilli gibi bir sanatçıdan bu yorumları duymak beni çok mutlu etti” dedi.

TEK HEDEFİM FRANSA’YA GİDEBİLMEK

Genç futbolcu kariyer hedefinin sorulmasıyla birlikte “Şuan tüm Türk oyuncular gibi benim de bir hedefim var. Bu yaz oynanacak Avrupa Şampiyonasında ülkemin formasını terletmek için elimden geleni yapacağım. En büyük hayalim şuan için budur” dedi.

Milli takıma çağırılmanın sadece kendi değil tüm Türk oyuncuların hedefi olduğunu da vurgulayan Muhammet, “Elbette sadece ben değil tüm arkadaşlarımın da hedefi bu olmuş durumda. Milli Takımımızın finallere kalmayı garantilediği gece sevinçten uyuyamadık. Ertesi gün yaptığımız antremanda takım olarak resmen havalara uçuyorduk” dedi.

BENİM İDOLÜM BELLİ

İzleyicilerinde sorular sorduğu programda, Muhammet Demir’e idolü de soruldu. Muhammet idolünün Gaziantepspor’un da eski futbolcusu olan Fatih Tekke olduğunu söyledi. Yabancı futbolcu olarak da Brezilyalı efsane forver Ronaldo’yu söyleyen Demir, ünlü futbolcuya “Şişman Ronaldo” demesi başta Ersin Düzen olmak üzere salonda bulunan herkesi kahkahaya boğdu.

DÜZEN: “GAZİANTEP İNANILMAZ BİR ŞEHİR”

Türkiye’nin önde gelen spor spikerlerinden olan Ersin Düzen Gaziantep şehri için önemli sözler söyledi. Uzun zaman sonra geldiğini vurgulayan Düzen, “Gaziantep’e uzun süredir gelme fırsatı bulamamıştım. Ancak bugüne kısmet oldu ve Gaziantep şehri inanılmaz bir gelişim göstermiş. Başta Belediye Başkanlarımız olmak üzere hepsine bu emeklerinden dolayı ben de teşekkür etmek istiyorum” dedi.

İnşaatı devam eden Kamil Ocak Arena’yı da gezdiğini söyleyen Düzen, “Gerçekten inanılmaz bir stad yapılıyor. İnşaat halinde olmasına rağmen çok etkilendim. Gaziantepspor belki bir kaç yıldır istediği yerde değil ama ben de eski günlerine dönmesini istiyorum” dedi.