Gaziantepspor yeni sezonda Muhammed Demir’e, çok güveniyor. Teknik patron Topçu, “Muhammet, geçen sezon ileri uçta yalnız kaldı ve sıkıntı çekti ama bu sene alternatif oyuncularımızla, ofans bölgesinde vereceğimiz destekle performansını daha yukarıya çekeceğiz” dedi.

Geçen sezon takımın en golcü ismi olan Muhammet Demir'den yeni sezonda da üst düzey performans bekleyen Mutlu Topçu “Çok özel ve yetenekli bir oyuncu olan Muhammet, Türk futboluna çok daha fazla katkı yapabilir” dedi.
Kırmızı – siyahlı takımda geçen sezon atılan 31 golün 10'una imza atan, 4 de asist yapan Muhammed, adı bir çok kulüple anılmasına rağmen Gaziantepspor ile birlikteliğine devam ediyor.

YUKARIYA ÇEKECEĞİZ

Muhammet Demir'in, gösterdiği performansla herkesin beğenip takdir ettiği bir isim haline geldiğini söyleyen Gaziantepspor Teknik Direktör Mutlu Topçu, “Yeni sezonda da beklentilerim oldukça yüksek. Muhammed’in performansını takım olarak daha yukarıya çekmeye çalışacağız”dedi.

KENDİNİ İSPATLAMIŞ

Bu sezon fark yaratan bir takım olacaklarını aktaran Topçu, “Çok özel ve yetenekli bir oyuncu olan Muhammet Demir, Türk futboluna çok daha fazla katkı yapabilir. Defalarca milli takımlarda kendini ispat etmiş bir oyuncu. Her ne kadar kendisi dile getirmese de bana göre Muhammet, geçen sezon ileri uçta yalnız kaldı ve sıkıntı çekti ama bu sene alternatif oyuncularımızla, ofansta vereceğimiz destekle performansını daha yukarıya çekeceğiz. Yani yeni sezonda daha farklı ve gol yollarında daha etkili bir Muhammet izleyeceğimizi düşünüyorum” dedi.