Kasımpaşa maçında oyundan alındığı için çılgına dönen ve kulübeyi tekmeleyip yumruk atan Muhammet Demir'in bu hareketleri şok etkisi yarattı.

Kasımpaşa maçının 69. dakikasında Oğulcan'a yerini bırakan Muhammet Demir kulübede bir anda deliye döndü. Önce yedek kulübesini yumruklayan Demir bununla yetinmedi ve sağlık ekibinin mahzemelerini tekmeledi. Takım arkadaşlarının engel olmaya çalıştığı Demir yerinde durumadı ve soyunma odasına gitti.

SOYUNMA ODASI GERGİNDİ

Maçtan sonra farklı mağlup olan ve Muhammet'in yaptığı bu davranıştan sonra ise soyunma odası ise oldukça gergindi. Kulübe yakın çevrelerden alınan bilgiye göre ufak tartışmaların yaşandığı soyunma odasında olayların büyümeden önlendiği belirtildi.

CEZA KAPIDA

Öte yandan Okan Buruk'a yönelik yaptığı bu hareketi ise Muhammet Demir'e pahalıya patlayacak. Alınan bilgiye göre kırmızı-siyahlı yönetimin kulübeyi ve malzemeleri tekmeleyip yumruk atan Muhammet Demir'e büyük para cezası vereceği öğrenildi.

A MİLLİ TAKIMA ÇAĞIRILDI

Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile oynayacağı EURO 2016 grup eleme maçları için İstanbul'da toplanan A Milli Takım'a Muhammet Demir'de davet edildi. Aday kadroya Fenerbahçeli kaleci Mert Günok ve Kasımpaşalı futbolcu Adem Büyük'ün dahil edildiği açıklanırken, Gaziantepspor'un 22 yaşındaki futbolcusu Muhammet Demir kampa çağrıldı.

İŞTE O AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile oynayacağı EURO 2016 grup eleme maçları için İstanbul’da toplanan A Milli Takım’da, Ömer Toprak sağ baldır (gastrocnemius) adalesindeki Tip 3A yırtık, Hakan Çalhanoğlu sol baldır (Soleus) adalesindeki Tip 3B yırtık, Volkan Demirel belinde fıtık (L4-5 ve L5-S1 disc herniasyonu), Burak Yılmaz ayak bileğinde bağ lezyonu ve kemik ödemi, Mustafa Pektemek ise sol uyluk ön adalesinde (Quadriceps) Tip 3B yırtık sebebiyle aday kadrodan çıkarıldı. Ayak baş parmak tendonunda (Hallucis Longus) tendinit olduğu bilgisine ulaşılan Kaan Ayhan ise daha önce kadrodan çıkmıştı. Dün aday kadroya dahil edilen Mert Günok ve Adem Büyük’ün yanı sıra Muhammet Demir de aday kadroya davet edildi" denildi.