Gaziantepspor, başarılı golcüsü Muhammet Demir'in sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, kırmızı-siyahlı ekiple sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Muhammet Demir ile bir dizi görüşme gerçekleştirildi.

Görüşmeler sonucunda, Demir'in sözleşmesi 2016-2017 sezonu sonuna kadar uzatıldı. Transfer dönemi boyunca yetenekli oyuncunun adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile sık sık gündeme gelmişti.

LİGDE ZİRVEDE

Bursaspor alt yapısında yetişen Demir, 24 Mayıs 2009 tarihinde Gaziantepspor ile oynanan müsabakanın son 4 dakikasında Bursaspor formasıyla oyuna girerek ilk Süper Lig maçına çıkmıştı. 2010-11 sezonu devre arasında Gaziantepspor'a transfer olan ve bu sezon yapılan2 maçta da forma giyen genç oyuncu, sezon öncesi yapılan hazırlık maçlarında gol yollarında takımını sırtlamış ve ligin ilk haftasında Sivasspor ile yapılan maçta peş peşe bulduğu gollerle2-0 geriye düşen takımının 1 puan almasını sağlamıştı.

İŞTE AÇIKLAMA

Kulübümüz ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan başarılı oyuncumuz Muhammet Demir ile yapılan görüşmeler sonucunda, 2 yıllık yeni sözleşme imzalanarak sözleşmesi 2016-2017 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır.