Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 75.Yıl, Çağdaş, Yeşilevler ve Bülbülzade Mahallelerinin orta noktasında inşası devam eden Selçuklu Gençlik Merkezinin bu yıl içerisinde tamamlanarak, halkın hizmetine sunacağını söyledi.

Yeşilevler Mahallesinde mart ayında temeli atılan ve yapımı hızla devam eden Selçuklu Gençlik Merkezi inşat alanına gelerek incelemelerde bulunan Başkan Tahmazoğlu,“75.Yıl, Çağdaş, Yeşilevler ve Bülbülzade Mahalleleri olmak üzere 4 mahallemize hitap edecek olan dev bir gençlik merkezi inşa ediyoruz. Selçuklu mimarisine uygun olarak inşa ettiğimiz merkezimizin adı Selçuklu gençlik merkezidir"dedi.

HAYIRLI OLSUN

"870 metrekare alana toplam 4800 metre inşat alanı olan Selçuklu gençlik Merkezimiz özellikle iç fonksiyonlarıyla eğitime büyük bir katkı sağlayacaktır" diyen Tahmazoğlu, "Burada öğrencilere, gençlere yani 7’den 77’ye her yaşta insanımıza sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler açısından katkı sağlayacak olan 30 derslik olacaktır. Şuanda tesisimizin inşası hızla ilerliyor. Bu yılsonuna kadar tamamlayarak, Şahinbeyli kardeşlerimizin hizmetine sunacağız. Şimdiden tesisimiz şehrimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu. BÜLTEN