Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri İncilikaya Mahallesinde operasyon yaptı. Operasyonda 5 Kilogram Kubar Esrar Maddesi ele geçiren ekipler, olayla ilgisi olduğu tespit edilen 2 (iki) şüpheli şahıstan biri yakalanmış ve adli mercilere sevk etti. Diğer şüpheli şahsın ise arama ve yakalama çalışmaları devam ediyor.

KAÇAK CEP TELEFONU BASKINI

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Umut Mahallesinde faaliyet gösteren bir işyerinde gerçekleştirilen operasyon neticesinde; 46 adet Gümrük Kaçağı Cep Telefonu ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli şahıs görevlilerimizce yakalanarak gözaltına alınmıştır. Yakalanan şüpheli şahıslar " Kaçak Telefon Ticareti Yapmak" suçundan adli mercilere sevk edildi.

AKARYAKIT KAÇAKÇILARINA OPERASYON

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizin elde ettiği istihbari bilgiler doğrultusunda yaptığı çalışmalarda; Belkıs Mahallesi Araban yolu üzerinde yapılan uygulama neticesinde; 3.000 litre Gümrük Kaçağı Akaryakıt ele geçirildi. Olay ile ilgili bulunan 1 şüpheli şahıs görevlilerimizce yakalanarak gözaltına alındı. BÜLTEN