Çiftçi, esnaf, memur, emekli gibi toplumun her kesimiyle bir araya gelerek CHP’nin vaatlarini anlatan adayların durağı Şahinbey’in Güneş, Atakent, Güneykent, Karataş ve diğer mahalleleri oldu. Adaylar ayrıca Uzay Çatılı Pazar Yeri, Oto Sanayi Sitesi ve Karagöz Büyük pasajda esnafı dinledi, onlara dönük projelerini anlattı.

Vatandaşla bir araya geldiklerinde sık sık ‘iki ay sonra neden tekrar seçime gidiyoruz’ sorusuyla karşı karşıya gelen CHP Gaziantep 1. sıra milletvekili adayı Akif Ekici şu cevabı verdi: “Koalisyon görüşmeleri boyunca CHP Türkiye’nin geleceği için hareket ederken, diğer partiler gelecek seçimler için hareket etti. CHP koalisyon için en baştan beri; partileri ve kişileri değil, ilkelerini ve halka verdiği sözleri esas aldı. Halka verdiğimiz sözleri yerine getirmenin yollarını aradık, aramaya da devam edeceğiz" dedi.

ESNAF BAKANLIĞINI ÖNEMSİYORUZ

Esnafla yaptığı görüşmelerde esnafın sorunlarının farkında olan tek partinin CHP olduğunu aktaran Ekici, “Esnafımızın yüksek vergilerden, haksız rekabet ortamından kaynaklı çok ciddi sorunları ve borçları var. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu sorunların farkındayız. Bu sorunların çözümü için de en aklı başında ve ayakları yere basan projeleri olan tek partiyiz" BÜLTEN