Pazar günü deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya gelecek olan Gaziantepspor’da hazırlıklar sıkı bir şekilde sürüyor.

Celal Doğan tesislerinde dün yapılan ve basına sadece 15 dakika açık kalan bölümde soruları yanıtlayan Gaziantepspor teknik direktörü Mutlu Topçu, Sivasspor’un oldukça iyi bir ekip olduğunu ve zorlu bir maça çıkacaklarını belirtti.

MAĞLUP ETMEK İSTİYORUZ

Trabzonspor’dan sonra bu hafta da deplasmanda oynayacakları Sivasspor maçına hazırlandıklarını söyleyen Gaziantepspor teknik direktörü Mutlu Topçu, “Torku Konya maçıyla birlikte zorlu bir dört haftaya girmiştik ve evimizde Mersin’i mağlup ettikten sonra Trabzon maçı bizim için daha önemli bir hal almıştı. Çünkü kazandığımız takdirde hedef büyütecektik. Trabzonspor’a karşı iyi başladık ve 60. dakikaya kadar da gayet olumlu bir futbol oynadık. 2-0 gibi net bir skorla da öne geçmiştik ama sonra ne yazık ki hakem hatalarıyla eşitlik sağlandı. Trabzonspor maçı defterini kapatmamız gerekiyor, önümüzde zorlu bir Sivasspor maçı var. Milli maç arasına Sivasspor’u mağlup ederek girme amacındayız. Zor bir karşılaşma olacak ama bizim için gerçekten çok önemli bir maç olduğunun farkındayız. Rakibimizin özellikle ofansif anlamdaki gücünü de biliyoruz. Sakat oyuncularımızın bu maç öncesinde iyileşmesi ve ilk defa tam kadro antrenmana çıkmak da sevindirici bir haber oldu bizim için” dedi.

MARÇAL’I UZUN YILLAR İSTİYORUM

Sezon başında Gaziantepspor’a kiralık olarak gelen Fernando Marçal’ı eski kulübünün yeniden istediği yönünde ki soruyu yanıtlayan Topçu, “Şuan da bizim sözleşmeli oyuncumuz ve kendisinden memnunuz. Onunda bizden memnun olduğunu biliyoruz. Biz bazı mevkiler üzerinde araştırmalar yapıyoruz ancak ben Marcal’la uzun yıllar çalışmak istiyorum. Umarım kalmaya devam eder.

GÜNDEMİMİZDE DEĞİL

Galatasaray’da kadroya giremeyen ve adı Gaziantepspor ile anılan Tarık Çamdal konusunda ise Topçu şunları söyledi; Bu oyuncu şu anda bizim gündemimizde değil. Transfer dönemi yaklaştıkça isimler çoğalacaktır. Transfer konusunda araştırmalara başladık ve bir kaç iyi oyuncuyla ligde üst noktalara geleceğimizi düşünüyorum.