Gaziantep Büyükşehir Belediyespor başkanı Osman Toprak dün sabah önemli açıklamalarda bulundu. Hakan Kutlu’yla ayrılış sebebi olarak parasal sebeplerden dolayı olmadığını söyleyen Toprak, gelecek hedeflerinde ise herhangi bir değişimin olmadığını söyledi.

İşte Osman Toprak’ın ilgi çeken o açıklamaları;

“MADDİYATA BAĞLI OLARAK AYRILMADI”

Şok bir kararla yolların ayrıldığı Hakan Kutlu olayına da açıklık getiren Osman Toprak, “Hakan Hoca’yla yaklaşık bir yıl beraber çalıştık. Takımın başına geçtiğinde çok da iç açıcı bir konumda değildik ve güzel bir performans sergiledi. Hakan Kutlu’nun teknik direktörlük konusunda oldukça yetenekli birisi olduğunu düşünüyoruz. Ama her yönetimle hoca arasında yaşanabilecek sıkıntılar bizim aramızda da yaşadı. Ancak bunlar kesinlikle maddiyata bağlı şeyler değildi. Ve hocamızla karşılıklı nezaket kuralları içerisinde, dostça ayrıldık. Hakan Kutlu’nun da gün itibariyle kulübümüzden bir alacağı kalmamıştır. Bundan sonra ki verebilecek kararlar her iki taraf içinde daha hayırlı olabileceğini düşünüyoruz. Ufak problemlerin birikimi sonucunda ayrıldık diyebiliriz” dedi.

“HOCALAR DEĞİŞİR HEDEFLER DEĞİŞMEZ”

Teknik direktör değişimlerinin her kulüpte yaşanabileceğinin altını çizen Başkan, “Hakan Kutlu’yla biz hedef olarak 3 yıllık bir proje çizmiştik. Bu yoldan sapmadık ve bundan sonraki gelecek hocamızla da bu yolda gideceğiz. Hakan Hoca’yla bu takımı kurarken yoğun istişarelerde bulunduk. Yapılan sözleşmelerin uzun süreli olmasının sebebi yönetimin özel isteğiydi. Biz zaten bu hedefi yönetim olarak koymuştuk ve gelecek olan hocaya da aynı hedefi sunacağız. Hocalar değişse bile bizim hedeflerimiz hiç bir zaman değişmeyecek” dedi.