Yıldırım şeref tribününe oturmadı

Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu tarafından men cezası verilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, şeref tribününe oturmaması dikkat çekti. Aziz Yıldırım, karşılaşmayı Kamil Ocak Stadyumu'nda Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ve protokol üyeleri ile yan yana izlemek yerine şeref tribünün alt bölümünde Fenerbahçeli yöneticiler ile birlikte takip etti.

ACUN’DA TRİBÜNDEYDİ

Fenerbahçe'nin Gaziantepspor'u 5-0 mağlup ettiği maçta sürpriz bir misafir vardı. Fenerbahçe kafilesinin karşılaşmayı izlediği protokol tribününde Acun Ilıcalı da vardı. Ilıcalı, Fenerbahçeli futbolcular ve Başkan Aziz Yıldırım ile karşılaşmayı yan yana izledi.

AB BAKANI DA İZLEDİ

Gaziantepspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşmayı sabah saatlerinden itibaren kentte çeşitli temaslarda bulunan AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır da izledi. Bakan Bozkır'a şeref tribününde Gaziantep Valisi, milletvekilleri ile bürokratlar da eşlik etti.

1000 GÜVENLİK GÖREVLİSİ

Gaziantepspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşmada 600'ü polis, 400'ü özel güvenlik görevlisi olmak üzere 1000 güvenlik gücü görev yaptı. Güvenlik görevlileri, dışarıda stadyuma gelenleri üst aramasından geçirdikten sonra içeri aldı.

210 BASIN MENSUBU

Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı yerel ve ulusal basın kuruluşlarında görev yapan 210 basın mensubu takip etti.