Trabzonspor maçı hazırlıklarına devam eden Gaziantepspor’da futbolcular Prince Guano, Abdulkadir Kayalı, Emre Nefiz ve Hürriyet Güçer dün Özel Seçkin Koleji’nin konuğu oldular. Öğrencilerle bir araya gelen başarılı futbolculara ilgi bir hayli yoğun olurken, gelen sorular karşısında da zaman zaman terlediler. En çok ilgiyi Hürriyet Güçer ve Prince Guano’nun aldığı panelde, başarılı futbolcular öğrencileri kırmayarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca Gaziantepspor yöneticisi Mehmet İhsan Güney’de futbolculara eşlik eden isim oldu.

HÜRRİYET: ŞAMPİYON GAZİANTEPSPOR OLSUN

Gaziantepspor’a tekrar dönen ve taraftarların sevdiği isimlerin başında gelen Hürriyet Güçer’de ilginin büyük olduğu futbolculardan oldu. Takımın en tecrübeli ismi olan Hürriyet, bir öğrencinin şampiyonluk yolunda favoriniz kim sorusuna ise, “Ben bu takımın formasını giyiyorsam tek düşündüğüm bu takımın şampiyon olmasıdır, en iyi yerlere gelmesidir. O yüzden diğer takımlar beni ilgilendirmiyor, tabii ki bir takım söyleyeceksem o da Gaziantepspor olur. Başarılı olmak için çalışmaya devam edeceğiz inşallah gelecek sene yeni stadımızda da sizlerinde desteğiyle çok iyi yerlere geleceğiz” dedi.

ALEX Mİ HAGİ Mİ?

Gaziantepspor’un tecrübeli futbolcusu Hürriyet Güçer, öğrencilerden gelen bir soru karşısında da içtenlikle cevap verdi. Tecrübeli orta saha futbolcusu, “Türkiye’de çok önemli oyuncular geldi geçti. Ancak ben Alex’i hala unutamıyorum. Fenerbahçe’yle oynayacağımız maçtan önce Alex’i nasıl durdururum diye videolarını izledim. Kendisi genelde topu soluna çekip şut çekiyordu ve ben maçta buna dikkat ettim. Ancak öyle bir pozisyon oldu ki bu defa sağa çekti ve topu ağlara yolladı. O an dedim ki Alex gerçekten inanılmaz bir futbolcu. Hagi’de elbette öyleydi ancak Alex bana göre Hagi’den daha iyi bir futbolcu” dedi.

PRİNCE YEMEKLERİ ÖVDÜ

Gaziantepspor’un devre arası transfer döneminde İngiltere’nin Bolton Wanderers takımından kadrosuna kattığı başarılı stoper Prince Guano’da öğrencilere ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Gaziantep’in gerçekten çok güzel bir şehir olduğunu belirten Prince, “Burası beklediğimden de güzel bir şehir. Bunu gezdikçe daha da iyi anlıyorum. Özellikle yemekleri inanılmaz güzel ve ben daha önce İngiltere’de olduğum için bunu daha da net görebiliyoruz. İngiltere mutfağı tüm dünyanın sevmediği bir lezzete sahiptir. O yüzden burada gerçekten çok güzel yemekler yiyoruz. Ancak formumuzu korumak için buna dikkat etmemiz gerekiyor. Ben geldiğimden bu yana burada kilo almaya başladım. Ne kadar yersek o kadar ekstra çalışma yapıyoruz” dedi.

DİNİM GEREĞİ İDOLÜM YOKTUR

Futbolcuların idolü oldukları isimlerin sorulmasına ise Prince ilginç bir cevap verdi. Kendisinin dinine çok düşkün olduğunu belirten genç stoper, “Benim dinimde hiç bir canlıya idol ve örnek gözüyle bakmak yoktur. Çünkü hepimiz Allah’a bağlıyız ve onun istekleri doğrultusunda hareket etmeliyiz. Ancak tabii ki beğendiğim isimler vardır. Juventus’ta oynadığım dönemde Pirlo, Del Pierro, Cheillini gibi yıldız isimlerle bir arada antrenman yaptım ve bu tarif edilemez bir duygu. Ancak kendi mevkimde ise Thuram bu dünyanın en büyük savunmacılarındandır” dedi.

ABDÜLKADİR; HAKEMLERDEN UMUDUM YOK

Gaziantepspor’un başarılı orta saha futbolcularından Abdulkadir Kayalı’da hakemlerden dert yandı. Bir çok maçta hakemin ne yapmak istediğini anlayamadığını belirten genç futbolcu, “Sahadaki futbolun kalitesini çoğu zaman bana göre hakemler belirler. Ancak bazen öyle kararlarla karşılaşıyoruz ki ne yapmak istediklerini bile anlamıyoruz. Gönül ister ki onlarla ilgili hep güzel şeyler konuşalım ancak ne yazık ki bu mümkün değil. Bu konuda ben gerçekten çok netimdir ve hakemlerden ümidimi kestim diyebilirim. Bu düzen böyle gelmiş, böyle gidecektir. Ancak tüm olumsuzluklara rağmen her zaman mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

ŞÖBİYETİ TARİF BİLE EDEMEM

Abdulkadir Kayalı ayrıca Gaziantep mutfağının hem güzel hem de zor yanları olduğunu belirterek, “Gerçekten burada yaşayan insanların çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Çünkü öyle güzel yemeklere sahipsiniz ki bu dünyanın hiç bir yerinde yoktur. Özellikle bir şöbiyet var ki, bunu tarif bile edemem” demesiyle salonda büyük bir alkış koptu.

İŞTE EMRE NEFİZ’İN EN BÜYÜK HEDEFİ

Gaziantepspor’un genç yıldız adaylarından Emre Nefiz’de, panelde bir çok soruya çekinmeden yanıt verdi. Genç futbolcu kariyer hedefiyle ilgili bir soruya ise, “Öncelikle benim ilk hedefim Gaziantepspor formasıyladır. Şuan düşündüğüm tek şey budur. Bir sezonda 34 maç varsa benim hepsinde forma giymem gerekiyor. Bunun için çalışıyorum, bunu istiyorum.Tabii ki atacağım goller ve takımıma yapacağım katkı da çok önemli. Ben Gaziantepspor’a faydalı olmak için kendimi geliştireceğim ancak en büyük hedefim Türk Milli Takımı’nın formasını giymektir. Gerçekten bunu düşünmek bile rüya gibi geliyor. Ay-yıldızlı formayla Dünya Kupası oynamak gerçekleştireceğim en büyük hedeftir” dedi.