Gaziantepspor'a attığı golle hayat veren Brezilyalı futbolcu Chicco gazetemize konuştu. Çok önemli üç puan aldıklarını söyleyen ve mütevazi davranan Chicco, "Takıma üç puan kazandırdık demek istiyorum, kazandırdım demek istemiyorum" dedi.

Gol attığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Chicco "Gerçekten gönemli üç puan aldık. Hocamızın ve takım arkadaşlarımın bana olan güvencini sarsmadığım için çok mutluyum. Bundan sonra çalışmalarımıza devam edip elimizden gelenin en iyisini yapacağız" ifadesini kullandı.

ELİMİZDEN GELENİN DAHA FAZLASINI YAPACAĞIZ

Öncelikle Trabzonspor'un Alex'ten öğrendiğim kadarıyla 4. büyük takım olduğunu biliyorum. Onlara karşı elimizden gelenin daha fazlasını yapacağız. Çünkü ekstra konsantrasyon gereken bir maç. Herkes konsantre olmuş bir Gaziantepspor'un Fenerbahçe karşısında nasıl olduğunu gördü. Trabzon karşısında da bunu başarmak istiyoruz. Umarım bu konuda başarılı olacağız"

GÖREVİM TAKIM SAVUNMASI

Benim öncelikli görevim gol atmak değil, takımın savunmasını yapmak Fakat takımın savunmasını yapıp gol atmakta ekstra bir durum. Gol atmak insana mutluluk verir. Bu hazzın nasıl olduğunu anlatamam. Çok farklı duygu. Gollerime devam edip Gaziantepspor'u farklı yerlere taşıyacağız.

TÜRKLER KALPLERİYLE OYNUYOR

Türk futbolu ile Brezilya futbolu çok farklı. Brezilya'da taktiksel ve bireysel yeteneğe dayanan bir futbol var. Türkiye de tamamen farklı. Çünkü teknik var, taktik var, güç var, efor var. En önemlisi duygu var. Sahada oynayan futbolcular kalplerini yansıtıyorlar. Elbette bizde en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ama Türkler duygularıyla oynuyor gerçekten büyük bir değişim var. Büyük farklılık var.

FEDAKARLIK YAPTI

Öte yandan Karabük maçının golünü kaydeden Chico'nun yaptığı fedekarlık herkesi mutlu etti. Teknik Direktör okan Buruk Chicco'nun maçtan önce sakat olduğunu dile getirerek, "Chicco'nun maçtan önce sakatlığı vardı ama oynamak istedi. Bana gelerek 'ne olursa olsun oynamak istiyorum' dedi. Kendisine teşekkür ederim. Sakat olsa bile takımın yanında olması bizim için büyük örnek" dedi.