Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan rütbeli personel ve asker, köyde eğitim gören lise öğrencilerini Gaziantepspor-Beşiktaş maçına götürdü.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan rütbeli personel ve asker, köylerde yaşayan ve derslerinde başarılı olan lise öğrencileri ile birlikte Gaziantepspor-Beşiktaş arasında oynanan maçı izledi. Maça; Şahinbey ilçesine bağlı Burç, Akpınar, Serince, Ozanlı ve Gülpınar mahallerinde ikamet eden ve Burç Ayvaz Burçkan Lisesi’nde eğitim gören 13 lise öğrencisi katıldı. Maç öncesi evlerinden jandarma araçlarıyla alınan başarılı öğrenciler, maçın ardından güvenle ailelerine teslim edildi.
Yapılan etkinliğe ilişkin değerlendirme yapan Serince Köyü sakinlerinden öğrenci velisi Cemil Kara, “Jandarmanın düzenlemiş olduğu etkinlik nedeniyle olukça mutlu olduk. 15 tatilinde Beşiktaş gibi büyük bir takımın maçına gitmek onlar için gerçekten büyük bir ödül oldu. Çocuklarımız hayatları boyunca unutamayacakları bir gün geçirdi. Bu nedenle Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı’na tüm öğrenci aileleri adına teşekkür ederim” dedi.