Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan macera parkın açılışı yapıldı.
Erikçe ormanları içine yapılan macera parkın açılışı gerçekleşti. Açılışa, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, Mehmet Erdoğan, GTO Başkanı Eyüp Bartık, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, vatandaşlar katıldı.
Açılışın ardından çocuklar park içerisinde bulunan oyun alanlarında vakit geçirdi.
Açılışta açıklama yapan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, “Survivor filmlerini çekmek için dünyanın öbür uçuna gitmeye artık gerek yok” dedi.
Güzelbey daha sonra konuşmasını söyle sürdürdü:
“Macera park açılışı. Avusturya dağlarında görmüştük. Ondan hiç farkı olmayan hatta daha ondan daha muhteşem bir tesisi Gaziantep’e kazandırdık. Survivor filmlerini çekmek için dünyanın öbür uçuna gitmeye artık gerek yok. gelin Gaziantep’e hem bu filmleri çekin hem kayak yapın. Hem bilim merkezini gezin, botanik parkı gezin birde bizim lezzetli yemeklerimizi, kebaplarımızı üstüne de tatlılarımızın tadına bakın bu herhalde vazgeçilmez tutku olacaktır. ben bu tesiste emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.”