Ünlü dizi oyuncusu ve sunucu Berna Laçin, Gaziantepspor’un maçını izlemeye gelmeyi çok istediğini söyleyerek, “ama ne yazık ki programda değişiklik oldu gitmek nasip olmadı” dedi.

Halkın Gaziantepspor’u desteklemesi gerektiğini belirten Laçin, “Burada geldiğim de aynı gün Gaziantepspor’un maçı vardı o gün gitmeyi çok istiyordum ama ne yazık ki programda değişiklik oldu gitmek nasip olmadı. Ben Gaziantepspor’un maçlarına gelmeyi çok istiyorum, bir kent kendi şehrinin takımına önem verirse ve desteklerse Türkiye şampiyonu yapar. Gaziantepliler eğer isterlerse Gaziantepspor’u süper lig şampiyonu çok rahat yapabilirler. Gaziantep bunu yapabilecek güçte, hem zenginlik, hem sanayisiyle ve hem de iş adamlarıyla desteklerlerse şampiyonluk elbette ki olur. Gaziantep’te Türkiye’nin en ünlü sanayicileri ve iş adamları var onlar Gaziantepspor’a yatırım yapmalılar. Bu işler yatırımla olur, burada ki çocukları alt yapıya seçmekle ve onları iyi yetiştirmekle olur. Dışarıdan yapılacak isabetli transferlerle olur. Yeter ki buranın halkı kendi şehrinin takımı olan Gaziantepspor’u desteklesinler” şeklinde konuştu.

SIKÇA GELİYORUM

Gaziantep’e sıkça geldiğini ve her geldiğinde mutlu olduğunu söyleyen ünlü dizi oyuncusu ve sunucu Berna Laçin, “Bazen sırf yemek yemeye bile bu güzel şehre gelebiliyorum. Gaziantep coğrafyasıyla, kültürüyle, yemekleriyle ve insanlarıyla oldukça güzel bir şehir. Ülkemizin en önemli şehirlerden biri. Gaziantep’e her geldiğimizde baklavaları, katmerleri ve kebapları yemeden yapamıyoruz ama arkasından da hemen spor yapma gereksinimi duyuyoruz” dedi.

MÜTHİŞ BİR ENERJİ VAR

Cheetos Türkiye’nin en hızlısını arıyor etkinliği kapsamında birçok şehre gittiğini belirten Lâçin, “Gaziantep’te ki çocuklarda müthiş bir enerji var benim katıldığım yerler içerisinde en etkin olan yer burası, ben Türkiye şampiyonasına buradan gidecek çocuklar olacağını düşünüyorum” dedi.

ÖNEM VE DESTEK VERİYORUM

Kendisinin spor yapan birisi olmadığını ama seyretmesini çok seven biri olduğunu aktaran Lâçin, “Spor yapan insanlara da bayılıyorum ama bu çocukluktan gelen bir alışkanlıktır. Bende çocukluktan alışkın olmadığım için sonradan bunu yapamamanın eksikliğini yaşıyorum. Bu yüzden şimdi çocukları sporla buluşturan etkinliklere önem ve destek veriyorum. Şimdiden çocuklarımız spora alışırlarsa hayatlarının bir parçası olur yoksa bizim gibi dönem dönem spor yaparlar. Küçük yaşlarda spor yaptıklarında ilerleyen yıllarda sporculuklarının yanı sıra aynı zamanda önemli spor adamları da olabiliyorlar. Bu açıdan da çok önemlidir çocuklarımızın spor yapmaları” dedi.

FUTBOL MERAKLISIYIM

Futbolu meraklısı biri olduğunu vurgulayan Lâçin, “Hatta şampiyonlar ligi maçlarını izlemeye gidiyorum. Ama son dönemlerde ülkemizde futbol artık sevimsiz hale gelmeye başladı. Bu sene birazcık daha toparlanmış gibiydi hatta son birkaç senedir izleyici olarak keyfimiz ve seyir zevkimiz kaçtı. İnsanlar artık savaşır gibi olaylara deşifre oluyorlar. Futbol dostluk, barış, eğlence bütün bunları barındırması gereken bir etkinlik. Artık Türkiye’de futbol bıkkınlık verir hale geldi ve artık bir derbi maçını canlı olarak seyredemiyoruz. Birazcık keyfim kaçtı ben yurt dışında ki futbol müsabakalarını daha çok seyrediyorum. Televizyondan da İspanya ve İtalya ligini takip ediyorum bana daha zevkli geliyor. Bu nedenle Türk futbolunda keyfim kaçtı ama bu sene lig biraz daha heyecanlıydı. Son üç dört haftaya kadar en azından başa baş rekabet ve heyecan vardı. Diliyorum daha iyi olur” dedi.