Eskişehir'den son dakikada yediği golle 1-1 berabere kalan Gaziantepspor'da taraftarların büyük tepkisi vardı.

Cenk Tosun'un golüyle 1-0 öne geçtiğmiz maçta tribünler büyük çoşku yaşarken, son dakikada Necati Ateş'in golü ortalığı karıştırdı. Tüm taraftarlar İbrahim Kızıl'a büyük tepki gösterdiler.

TRİBÜNLER ALEV ALEV

Karşılaşmanın 89. dakikasında Eskişehirspor’lu Necati Ateş’in kafa golüyle eşitliğin sağlanmasının ardından yönetime taraftarların aleyhte tezahüratlarının ardından maçın bitiş düdüğü ile birlikte öfkesini alamayan taraftarlar koltukları ateşe verdiler. Özellikle 7 nolu tribünde bir çok koltukların yakılmasının ardından 6 ve 5 nolu bölümlerde de kısım kısım alanlar yakıldı. Stadyumda bulunan itfaiye araçları yanan koltuklara anında müdahale ederek yangının büyümesini önledi.

TEPKİLER DİNMEDİ

Gaziantepspor’un kendi evinde Eskişehirspor ile berabere kalmasının ardından taraftarların yönetim aleyhine yaptığı tepkiler stadyum dışında da devam etti.

Uzun süre tribünlerde ki tepkiler neticesinde stadyum dışarısına çıkartılan taraftarlar Maliye binası önünde de yönetim aleyhine tepkilerini vermeye devam ettiler. Çevik kuvvet ekiplerinin grupları olaysız bir şekilde dağıtmasının ardından tepkiler sona erdi.