Ziraat Türkiye Kupasında gruplarda galibiyet yüzü görmeyen Gaziantepspor'un bugün bu şanssızlığını kırması bekleniyor. Kupada galibiyete hasret kalan kırmızı siyahlılar, F Grubu dördüncü maçında bugün kendi sahasında Nazilli Belediyespor’u ağırlayacak. Saat 17:00’de başlayacak karşılaşmada A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmanın orta hakemi Ercan Hellaç olacak ve yardımcılıklarını Bülent Uludoğan ve Tuğrul Akkoyun yapacak.

Ziraat Türkiye Kupasına istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve üçüncü maçlar sonunda sadece iki puan toplayabilen Gaziantepspor, Cumartesi günü berabere kaldığı Nazilli Belediyespor’la bugün tekrar karşılaşacak. Gruptan çıkma adına puan kaybına tahammülü kalmayan kırmızı-siyahlar bu maçı kazanmak zorunda.

KAZANMAK ZORUNDAYIZ

Grupta topladığı 2 puanla üçüncü sırada bulunan Gaziantepspor, kupada yoluna devam etmek için Nazilli Belediyespor maçını mutlaka kazanmak zorunda. Gruptaki diğer karşılaşmada ise Trabzonspor, deplasmanda Adanasporla karşılaşacak. Kırmızı-siyahlılar Nazilli Belediyespor’u mağlup edip, Trabzonspor’un da galibiyet almasını bekleyerek ikinci sıradaki Adanaspor’u geçmek istiyor.

EKSİK YOK

Kırmızı-siyahlılarda bu maç öncesinde herhangibi sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Teknik direktör Mutlu Topçu’nun nasıl bir kadroyla sahaya çıkacağı netlik kazanmazken as kadroya yakın bir takımla sahaya çıkabileceği öğrenildi.