Devre arası kampını yapmak için Gaziantep’e gelen Karadağ’ın Lovcen takımı oynadığı ilk hazırlık maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor A2 takımını 5–0 yendi.

Önceki gün GASKİ Tesisleri’nde oynanan hazırlık maçında Karadağ ekibi iyi bir oyun ile rakibini kolay geçti. Maça hızlı başlayan Kırmızı-beyazlı takım, maç boyunca üstün oynadığı karşılaşmada 5 gol buldu.

Maçın genel bir değerlendirmesini yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Altyapı Sorumlusu İsmet Çetin, rakibi Lovcan takımı ile özel bir maç yaptıklarını, bu maçın kendi genç oyuncular için bir deneyim olduğunu söyledi. Gençlerden kurulu bir altyapı takımının kendi ülkesinde birinci ligde oynayan deneyimli ve güçlü bir takım olduğunu ifade eden Çetin, “Bizim genç oyuncularımız deneyim ve tecrübe sahibi oldular. Hem maç deneyimlerini arttırdılar hem de yabancı bir takım ile bir arada olmanın heyecanını yaşadılar. Rakibimiz açısından iyi bir antrenman maçı olduğu kanısındayım.” diye konuştu.

Güçlü ve tecrübeli bir takıma karşı iyi mücadele verdiklerini aktaran Çetin, bu maçın skordan çok kendileri için bir tecrübe olduğunu belirtti.

4 Şubat’ta kampa başlayan Lovcen futbol takımı, pazar günü ise Kamil Ocak Stadyumu’nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor–1461 Trabzonspor maçını da izledi.

Bu arada, Karadağ ekibinin bugün BAL Ligi’nde mücadele veren Kilis Belediyespor ile bir hazırlık maçı daha yapacağı öğrenildi.

HABER MERKEZİ BÜLTEN