Koruyucu Aile Tanıtma Derneği Başkanı Fatma Şenel Benlier yaptığı açılış konuşmasında dernek hakkında bilgi vererek vatandaşları Koruyucu Aile olmaya davet etti.

YUVAYA İHTİYAÇLARI VAR

Dernek Başkanı Benlier, “165 evladımız sıcak yuvaya kavuştu. Derneğimiz kurulduğunda 2008 yılında 7 ailesi olan Gaziantep’te koruyucu ailelik kimse tarafından bilinmiyordu. Gerek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl müdürlüğümüzün gerekse Derneğimizin çalışmaları dolayısıyla bu sayı 145 aileye çıktı. 165 çocuk aile yanına yerleşti ama bu sayı bazen değişkenlik gösterebiliyor. Onların tek isteği sadece sevgi. Doğada ki her canlının sevgiye ihtiyacı vardır. Onlar bizim çocuklarımız ve biz onlara sahip çıkmalı onlara sıcak bir yuva ve sevgimizi vermeliyiz” dedi.

HEM EĞLENDİ, HEM DE BİLGİLENDİ

Koruyucu Aile Tanıtma Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe tam kadro destek veren MHP’li kadınlar Onkoloji Hastanesinde tedavi gören Lösemili çocuklara Koruyucu Aile Tanıtma Derneği yönetimi ile birlikte çeşitli hediyeler takdim etti. Lösemili çocuklar Murat Can’ın söylediği güzel türkülerin ardından palyaçolar da tiyatro ile çocukları hem eğlendi hem de bilgilendirdi. HABER MERKEZİ