Transfer çalışmalarını gizlilik içerisinde yürüten Gaziantepspor’un transfer listesinde Eskişehirspor’dan Kaan olduğu öğrenildi.

Bu sezon küme düşen Eskişehirspor’da birçok futbolcu gibi alacakları ödenmeyen 26 yaşında ki futbolcunun bonservisinin boşa düşmesi bekleniyor.

Geçen sezon 30 lig ve 7 Türkiye kupası olmak üzere 37 maçta kırmızı – siyahlı formayı giyen sol kanat oyuncusu toplam 2 bin 650 dakika sahada ter döktü.

BONSERVİS ALMAK İSTİYORLAR

Kulübün mali yükünü zora sokmamak adına bonservis elinde olan futbolcuları tercih etmeyi düşünen kırmızı – siyahlı yönetim, Eskişehirspor’un Kaan Kanak’ın alacaklarını ödememesi durumunda daha önce temasa geçilen menajeri Haluk Canatar ile yeniden bir araya gelerek görüşme yapılacak. Aksi takdirde ise başka alternatifler devreye sokulacak.

İSTEYENLER VAR

Ayrıca Gaziantepspor’un dışında Kaan Kanak’a Süper Lig ekiplerinden başka tekliflerin de olduğu öğrenildi. Tecrübeli futbolcuyu Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet karaman transfer listesine yazmış.

Başkent ekibi Gençlerbirliği’nin de listesinde yer alan futbolcuya Eskişehirspor’da yeniden göreve gelen kulüp başkanı Halil Ünal ve yönetiminin güçlü bir kadro kurmak istemesinden dolayı bu futbolcunun transferine sıcak bakılmıyor.

A.SERDAR ÖZEKŞİ