Spor Toto Süper Lig’deki temsilcimiz Gaziantepspor yarın Kamil Ocak Stadı’nda Bursaspor’u konuk edecek. İlk yarının sonlarına doğru önemli bir çıkış yakalayarak son 10 maçta sadece Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’a 2-1 mağlup olan kırmızı-siyahlılar iyi gidişatı Bursaspor karşısında da sürdürmek istiyor. Saat 16:00’da başlayacak olan mücadelede Barış Şimşek düdük çalacak ve müsabaka Ligtv 2’den naklen yayınlanacak.

SAHAMIZDA KAYBETMİYORUZ

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’de özellikle iç sahada önemli bir performans gösteriyor. Kırmızı-siyahlılar kendi evinde oynadığı son 6 lig maçında sadece 1 yenilgi aldı. Bu altı maçın 4’ünü kazanan Gaziantepspor, Fenerbahçe ile de berabere kaldı.

BURSA 5’de 5’le GELİYOR

Yarın Gaziantepspor’a konuk olacak Bursaspor ise Hamza Hamzaoğlu’nun göreve gelmesiyle birlikte önemli bir çıkış yakaladı. Yeşil-beyazlılar oynadığı son 5 maçıda kazanarak moralli olarak Gaziantep’e geliyor. Ligin ilk yarısını istediği noktada tamamlayamayan Yeşil Timsahlar, 18. Hafta sonunda topladıkları 21 puanla 13. Sırada yer alıyor.

LİGİN EN FORMDA İKİ TAKIMI KARŞI KARŞIYA

Gaziantepspor ile Bursaspor takımları oynadıkları lig ve kupa maçlarıyla en formda iki takım olarak dikkat çekiyor. İki takım da oynadıkları son 10 maçta sadece 1 yenilgi alarak, başarılı bir grafik çizdi. Yarın oynanacak karşılaşmanın iki takım içinde büyük öneme sahip olduğu görülürken, taraftarları da heyecanlı bir müsabaka bekliyor.