Gaziantepspor teknik patronu Okan Buruk transferde her mevkiyi tamamladıklarını ve iyi bir kadro kurduklarını belirterek, " Teknik heyet ve oyuncular açısından başarıya aç bir ekibiz. Bu sene lige damga vurmak istiyoruz bunu da başaracağımıza inanıyoruz" dedi.

Yönetimin iyi çalıştığını söyleyen Buruk, “Bunu da çok uygun bütçelerle yaptık, fazla para harcamadan kaliteli oyuncuları getirdik. Takım içerisinde büyük bir rekabet olacak ve kulübümüz açısından ileriye dönük genç oyuncularımızın verdiği katkılarla fayda sağlanacak. Yönetimimiz transfer konusunda çok fedakârca çalıştı bu nedenle güzel bir ekip kurduk. İnsani ve karakter olarak ta iyi bir ekip olduk. Teknik heyet ve oyuncular açısından başarıya aç bir ekibiz. Bu sene lige damga vurmak istiyoruz bunu da başaracağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

OYUN İÇİNDE BOCALADIK

Kendileri açısından sezonun ilk haftasının çok önemli olduğunu aktaran Gaziantepspor teknik direktörü Okan Buruk, “İlk haftayı hem moral açısından hem de kendimize olan güveni sağlamak açısından elde ettiğimiz galibiyet çok önemliydi. Gerçekten çok güzel bir üç puan aldık, özellikle bu ligi yeni bilen oyunculardan kurulu bir ekibiz. Bazen oyun içerisinde bocaladığımız zamanlar oldu ama genele baktığımızda kazanmayı hak ettik. Özellikle beraberlik golünden sonra baskımız netice verdi. Biraz baskı, stres vardı ama bu galibiyetten dolayı oldukça mutluyuz” dedi.

KAZANMAK ÇOK ÖNEMLİYDİ

Sivas karşısında geriye düşmelerine rağmen özellikle ikinci bölgede etkili olduklarını ifade eden Buruk, “Oyun içerisinde maç istediğimiz gibi gitti üçüncü bölgede çok top kaybı yaptık. Yeni bir takım olmanın heyecanı ve üzerimizde ki baskı gerçek seviyemize gelmememiz zaman zaman oyun içerisinde bocalamamıza neden oldu. Beraberlikten sonra sahada çok farklı bir takım vardı, ofansif anlamda hamlelerimiz oldu. Giren oyuncularımız önemli destek verdi saha içerisinde ki oyuncularımız sorumluluk aldı ve galibiyet geldi. Sivasspor özellikle kendi sahasında ligin iyi takımlarından biri. Geçen sene evinde 13 galibiyet aldı bu küçümsenecek bir sayı değil. Bu nedenle Sivasspor karşısında kazanmak çok önemliydi” dedi.

MİLLİ TAKIM ARASI YARAYACAK

Milli takım arasının kendileri açısından iyi olacağını aktaran Buruk, “eksiklikleri olan futbolcularımız vardı onlarında kendilerini yenilemeleri takımın seviyesine gelmesi açısından oldukça iyi oldu. Şimdi önümüzde Kayseri Erciyes maçı var hazırlıklar şimdi çok daha iyi olacak” dedi.