Gaziantep Büyükşehir Belediyespor sezon öncesi transfer çalışmalarını sessiz bir şekilde sürdürürken, ligde iddialı bir ekip kurmayı hedefliyor.

Ramazan bayramı sonrası yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan mavi – beyazlı ekip, kadrosunu güçlendirmeye devam edecek.

TALEPLER YÜKSEK

Ligin güçlü ekipleri arasında yer almak istediklerini kaydeden kulüp basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, “ Önümüzde ki yıl izleyenlerin keyif alacağı bir takım olacağız. Ligler bu sene geçen yıla göre biraz daha geç başlayacak. İnsanlar bizi gördüklerinde ‘geç kalıyoruz, neden transfer yapmıyoruz’ şeklinde sorular yöneltiliyor. Şuan itibariyle bakın PTT 1. Lig kulüplerine herkes bizim gibi arayışta. Talep edilen rakamlar da çok yüksek.” dedi.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Osman Toprak başkanlığında bu sezon 3’üncü yıllarını geride bıraktıklarını aktaran Açıkgöz, “Dolayısıyla bu ligi çok iyi bilen bir yönetim kuruluyuz. Hangi takımda hangi oyuncu var, çok iyi biliyoruz. Kadromuzda görmek istediğimiz çok sayıda oyuncu var. Kimisini araştırıyoruz, kimisiyle görüşüyoruz. Sıkıntı yok. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yönetimi istediği oyunculara tek tek imza attırarak sevenlerinin keyifle izleyeceği bir takım oluşturacaktır.” İfadelerini kullandı.

MUHARREM TÜRKOĞLU