Gaziantep Üniversitesi’nden mezun olan uluslararası öğrenciler, eğitim süresi boyunca kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Gaziantep Üniversitesi yöneticileri ve hocalarına teşekkür etti.

GAÜN Seyirtepe Tesisleri’nde bir araya gelen mezunlar, eğitimleri boyunca kaldıkları Gaziantep’i sevdiklerini belirterek, “Bu sürede hocalarımız ve üniversite yönetiminden her konuda büyük destek gördük. Yaşamımızın bundan sonraki bölümünde üniversitemizi, Gaziantep’i ve Türkiye’yi hiç unutmayacağız. Her yerde buradaki güzel izlenimlerimizi anlatacağız” dedi.

YOLUNUZ AÇIK OLSUN

TÖMER Müdürü Mustafa Gültekin ve Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörü Ayşe Burcu Mıhcıoğlu’nun da katıldığı toplantıda konuşan GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cahit Bağcı ise, Gaziantep Üniversitesi’nin kaliteli bir şekilde büyüdüğünü ve bir dünya üniversitesi olma yolunda emin adımlarla yürüdüğünü belirterek, “Bu kalitede yabancı öğrencilerimiz ayrı bir yer kapsıyor. Nitekim yabancı öğrencilerimizden bazıları okullarını dereceyle bitirdiler. Siz öğrencilerimizin iş yaşamınızda da oldukça başarılı olacağınızdan şüphemiz yok. Bir kez daha bizimle olduğunuz, bizlere bu mutluluk ve gururu yaşattığınız için teşekkür ederiz. Yolunuz açık olsun sevgili gençler” dedi.