Geride kalan 7 haftada sadece bir galibiyet alan kırmızı – siyahlı dev adamlar, kötü gidişe hiç yenilgi yüzü görmeyen Tofaş karşısında son vermek istiyor.

Potanın ağalarının milli maçlar nedeniyle bu hafta sonu yerine 29 Kasım Çarşamba günü Tofaş ile oynayacağı mücadele Şahinbey Karataş Kapalı Spor Salonunda saat 18.00’de başlayacak.

HIRS YAPTILAR

Tahincioğlu Basketbol Süper Lig temsilcimiz Gaziantep Basketbol’un dev adamları haftalardır süren galibiyetsizlik özlemeni sonlandırmak isterken antrenmanlarda ki hırsları ise dikkatlerden kaçmıyor.

Artık kendilerine yakışan bir oyun sergilemek istediklerini söyleyen Gaziantep Basketbol takımının dev adamları, “Çarşamba günü karşılaşacağımız Tofaş ligde yoluna mağlup olmadan devam ediyor ama bizim de artık bu günleri atlatmak adına artık galibiyet almamız gerekiyor. Yoğun bir tempo içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Artık kazanmak istiyoruz” dediler.

HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ

Gaziantep Basketbol takım kaptanı Erden Eryüz, Çarşamba günü oynayacakları zorlu maçı taraftarlarıyla birlikte kazanmak istediklerini söyledi.

Bu sezon taraftarlarına yeteri kadar mahcup olduklarını kaydeden Eryüz, “Artık bu kötü gidişleri sonlandırmak istiyoruz. Taraftarlarımız bu zamana kadar bizleri hiç yalnız bırakmadılar ve her zaman destek oldular. Aynı desteği Tofaş maçında da onlardan bekliyoruz, bulunduğumuz yerden kurtulmak istiyorsak taraftarlarımızla el ele vererek bunu gerçekleştirebiliriz” açıklamasında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU