LG'nin en son tanıttığı G4'ten sonra biraz kabuğuna çekildiğini söylesek yalan olmaz. Ama bu sırada vaktini boşa da harcamamış. İşte LG'nin tanıtmaya hazırlandığı yeni akıllısı... LG'nin 1 Ekim'de düzenleyeceği etkinlikte...

LG'nin en son tanıttığı G4'ten sonra biraz kabuğuna çekildiğini söylesek yalan olmaz. Ama bu sırada vaktini boşa da harcamamış. İşte LG'nin tanıtmaya hazırlandığı yeni akıllısı... LG'nin 1 Ekim'de düzenleyeceği etkinlikte yeni bir akıllı telefon tanıtacağına dair söylentiler ortaya çıktı. Cihazın tasarımı hakkında netliğe kavuşmuş bir tasarım henüz bulunmazken, bir süredir beklenen LG V10 modelinin tanıtılacağı yönünde de kuvvetli iddialar var.

Phablet sınıfında tanıtılması düşünülen LG'nin yeni akıllı cihazının v10'un 5.7 inc büyüklüğünde, 1440×2560 piksel Quad HD ekrana sahip olacağı düşünülüyor. Bu ekranın yanında bir de ön kamerasının hemen yanında bulunan küçük bilgi ekranına sahip olan v10, 3 GB RAM ile hız kazanırken, gücünü de Qualcomm'un Snapdragon 808 işlemcisinden alacak. 64 GB dahili depolama alanına, parmak izi sensörüne ve 16 Megapiksel ön, 5 megapiksel arka kameraya sahip olması beklenen LG' nin yeni akıllı telefonunun hakkında LG tarafından resmi bir açıklama gelmedi. Bakalım LG'nin sızıntı niteliğindeki yeni akıllı telefonu, sızıntıdan öteye geçip gerçeğe dönüşecek mi ? Murat Eynehan tarafından yazılan diğer haberlere ulaşabilmek için burayı tıklamanız yeterli.