Gaziantep Emlakçılar Odası eski başkanı ve Mekan Emlak sahibi Ramazan Aslan’ın kızı Melis, Nilgün ve Hilmi Mertli’nin oğlu Mehmet ile hayatını birleştirdi. Teymur Continental Hotel’de yapılan nikah ve düğün merasiminde genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun kıydığı nikahta Melis ve Mehmet’in şahitliklerini AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, CHP Milletvekili Dr. Mehmet Şeker, MHP Eski Gaziantep Milletvekili Ali Özdemir, Şule Hürkan, Mehmet Haratoğlu, Binnur Erbağcı, Ahmet Erbağcı yaptı. Düğüne katılan sanatçı Latif Doğan, herkesi coşturdu.

Seçkin davetli topluluğunun eşlik ettiği düğün töreninde Melis ve Mehmet’in mutlulukları görülmeye değerdi. Törene, AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, CHP Milletvekili Dr. Mehmet Şeker, MHP Eski Gaziantep Milletvekili Ali Özdemir, Şahinbey Belediye Başkan Vekili Birol Ülger, Mimarlar Odası Başkanı Sıtkı Severoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç, Ticaret Odası Eski Meclis Başkanı Mustafa Geylani, Organize Sanayi Bölgesi Eski Başkanı Durmuş İşsever, Örnek Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Haratoğlu, Gaziantep Kulübü Başkanı V.Kamil Gereççi katıldı ile çok sayıda seçkin davetli katıldı. Sanatçı Latif Doğan’ın katıldığı düğünde genç çiftler ve katılımcılar gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.

LEYLA ÖZEKŞİ POLAT