Şehitkamil Belediyesi, KÜSGET bölgesinin devamı olan Çimento Fabrikası arazisindeki çalışmaları tamamladı. Ayrıca bu bölgede bulunan Halıcılar Sitesi ve 25 Aralık Sanayi Sitesi ile otoban arasında kalan bölgede de yol açma-yapma çalışmalarını devam ettiriyor.

Şehitkamil Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalara ilişkin değerlendirmede bulunan KÜSGET Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Kemal Güneş, "Şehitkamil Belediyemiz, burada iyi bir çalışma yaptı. Çimento Fabrikası ve Halıcılar Sitesi etrafında bize çok büyük hizmetleri oldu. Özellikle yeşil alanlar konusunda park ve bahçelerin bakımı konusunda yardımcı oldu. Asfalt konusunda Büyükşehir Belediyemiz ana arterleri yaparken, Şehitkamil Belediyemiz de ara arterleri hatta kendisinin işi olmadığı halde 2 ana arterimizi esnaf işinden olmasın diye tatil günleri ve gece çalışarak hizmet yaptı" dedi.

LASTİKÇİLER MEMNUN

Gaziantep Oto Lastikçiler Odası Başkanı Abdülkadir Arıkan da, “Çöplerimiz düzenli şekilde toplanmaktadır. Ayrıca hurda araç konusunda Şehitkamil Belediyesi’nden çok büyük destek alarak sanayi sitemiz içerisinde yer alan hurda araç toplandı. Sanayi sitemiz, hurda araçlardan tamamen temizlendi. Asfalt işlerimiz de muazzam şekilde yapılıyor. Şehitkamil Belediyesi’nin çalışmalarından çok memnunuz. Kendilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. NECMETTİN GÖRGÜN