LARSSON ŞOKU

İsveç basınına konuşarak şikayet edici sözler sarfeden bu futbolcunun sözleşmesi feshedildi.

Gaziantepspor’da bu sezon beklenilen performansı bir türlü gösteremeyen ve taraftarların sürekli tepkisini çeken İsveçli futbolcu Daniel Larsson, ülkesinde ki bir yayın kuruluşuna yaptığı açıklamadan sonra kulüp ile ilişiği kesildi.

Geçen sezonun başında İspanya’nın Granada takımından Gaziantepspor’a transfer olan 29 yaşında ki sol kanat oyuncusu, maaşlarının zamanında yatırılmadığından da şikayet edince sözleşmesi bu açıklamadan sonra fesh edildi.

Daniel Larsson, ülkesinin basınına Türkiye'de yaşanan olaylarla ilgili konuştu. Gaziantepspor'dan önce İsveç'te Malmö ve Hacken'de, İspanya'da Granada ve Real Valladolid formaları giyen Daniel Larsson'un röportajında, Halep'e 1 saat uzaklıkta ve Suriye sınırındaki bir şehir olan Gaziantep’te nasıl bir yaşam sürdüğü konusu sorulunca verdiği cevap sonu oldu.

EVDEN ÇIKMIYORUZ

Türkiye'deki terör olayları ve Suriye'de yaşanan savaş ile ilgili gelen soruya Daniel Larsson, “Türkiye, çok büyük ve çok güçlü bir ülke. Savaşın bu ülkeye zarar verebileceğini düşünmüyorum. Ancak, her gün bazı şanssız olaylar yaşanıyor ve biz de evimizden çıkmıyoruz. Gaziantep'te evde kalmak en güvenlisi ve biz de bu en iyi planı uyguluyoruz” dedi.

MAAŞLAR YATMIYOR

Daniel Larsson'a dayandırılarak Gaziantepspor'dan yabancı oyuncuların ayrılmak istediklerini, bunun nedeninin yaşanan olaylar değil, maaşların hiçbir zaman gününde yatırılmaması olarak gösterildi.

KULÜP AÇIKLAMA YAPTI

Bu röportajın ardından kısa bir süre sonra Gaziantepspor oyuncunun sözleşmesini fesh ettiğini açıkladı. Gaziantepspor resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada: "Kulübümüz ile Profesyonel Futbolcumuz Daniel Larsson’un 31 Mayıs 2017 tarihine kadar olan sözleşmesi karşılıklı mutabakata varılarak feshedilmiştir. Kendisine kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, futbol hayatında başarılar dileriz." ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ