Gaziantepspor’un İsveçli yıldızı Daniel Larsson, Pazartesi günü başlayacak olan birinci etap kamp çalışmaları için tatilini sonlandırdı. Kırmızı – siyahlı ekiple önümüzde ki sezonun sonuna kadar sözleşmesi devam eden Larsson’un yarın şehrimizde olması bekleniyor.

AÇISINI ÇIKARTIRIZ

Gaziantep şehrini ve takım arkadaşlarını özlediğini dile getiren tecrübeli futbolcu, “Geçen sezon transfer olduğum Gaziantepspor’da sıkıntılı bir süreç geçirdim ama sezonu korktuğumuz gibi bitirmedik. Özellikle ligin ikinci yarısında çok üzüntülü dönemler yaşadık ama sonumuz mutlu bitti. Umut ediyorum bu sezon her hafta taraftarlarımızla birlikte mutluluk yaşarız ve geçen sezonun açısını çıkartırız” dedi.

YENİ SAYFA AÇALIM

Yeni sezona yeni bir sayfa açarak başlamak istediklerini belirten Larsson, “Öğrendiğim kadarıyla aramızdan ayrılan arkadaşlarımız olmuş, profesyonel kulüplerde bunlar her zaman gelişen süreçlerdir keşke onlarla birlikte yolumuza devam edebilseydik ama olmadı. Bu konuda üzüntülüyüm, giden arkadaşlarımla ayrı ayrı görüştüm ve onlara şans diledim. Şimdi aramıza yeni arkadaşlarımız katılacak Gaziantepspor olarak onlarla birlikte yeni sezonda Gaziantepspor taraftarlarına daha iyi bir takım izlettirmek ve her maçımızı kazanmak adına mücadele etmek istiyorum” açıklamasında bulundu.