Gaziantepspor cumartesi günü Kamil Ocak Stadı’nda konuk edeceği Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik direktör Mutlu Topçu yönetimindeki antreman ısınma hareketleriyle başladı ve dar alanda yapılan çalışmayla son buldu. Oyuncuların morallerinin yerinde olduğu gözlenirken, Mutlu Topçu sürekli olarak uyarılarda bulundu.

LARSSON VE KAYALI KATILMADI

Gaziantepspor’da Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları devam ederken, dün yapılan antremanda takım eksik çalıştı. Adanaspor maçında forma giyen Larsson ve sakatlanıp oyunu terkeden Abdulkadir Kayalı’nın tedbir amaçlı olarak Mutlu Topçu’dan izin alarak antremana katılmadıkları öğrenildi.

OYNAYANLAR AYRI ÇALIŞTI

Gaziantepspor’un Türkiye Kupası’nda karşılaştığı Adanspor maçında 90 dakika forma giyen oyuncular dün antremanı rejenarasyon çalışmasıyla tamamladı. Yaklaşık yarım saat boyunca takımdan ayrı düz koşu yapan oyuncuların, daha sonra salonda çalıştılar.

GENÇLER ÇIKMADI

Adanaspor karşısında ilk kez forma şansı bulan Oktay Aydın, İlker Günaslan ve Muhammet Uyanık ise çalışmalarına A takımdan ayrı olarak yaptı. Genç futbolcuların A2 takıma döndükleri ve çalışmalarına orada devam edeekleri öğrenildi.