Lakovic kontrolden geçti

Sakat oyuncular nedeniyle kadroda sıkıntı yaşayan Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının yeni transferi Jaka Lukovic, sağlık kontrolünden geçti. Yoğun sis nedeniyle uçağın bir gün rötar yapması nedeniyle gecikmeli gelen Lukovic, Özel Primer Hastanesinde yapılan sağlık kontrolünün ardından takımla birlikte çalışmalara katıldı. Sloven oyuncunun yapılan sağlık kontrolünde her hangi bir sorun çıkmadığı ve teknik ekibin şans vermesi durumunda Pazar günü oynanacak Galatasaray maçında oynayabilecek durumda olduğu öğrenildi.

KATKILAR SUNACAK

Kadrolarına yeni dâhil edilen Sloven Jaka Lukovic’in oldukça deneyimli bir oyuncu olduğunu belirten Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının genel menajeri Boray Dai, “Daha önceki sezonlarda Panathinaikos, Barcelona ve Galatasaray gibi takımlarda görev alan Lakovic'in takıma önemli katkılar sağlayacağını umuyorum” dedi.

BAŞARILI OLACAĞIM

Lakovic ise Gaziantep'te olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek “Royal Halı Gaziantep, önemli hedefleri olan bir kulüp. Bu hedeflere katkı sağlamak istiyorum. Burada sorunsuz ve başarılı bir sezon geçireceğime inanıyorum" dedi. Gaziantep'ten gelen teklif sonrasında kent ve takım hakkında araştırma yaptığını ve güzel veriler elde ettiğini aktaran Lakovic, Royal Halı Gaziantep'in taraftar kitlesinin kendisini çok heyecanlandırdığını ve başarılı performans göstererek taraftarı sevindirmek istediğini kaydetti.