Sanayi Odası ve Kutnu Tanıtım Grubu, Marketing Türkiye tarafından "Gaziantep’e Katma Değer Katan Marka’’ seçildi. Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni ve Marketin Management Institute Türkiye Başkanı Günseli Özen Ocakoğlu, ödülünü Başkan Adil Konukoğlu'na takdim etti. Törende, Kutnu Tanıtım Grubu Başkan Yardımcısı Füsun Koçer ödülü ise Sanayi Odası Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nun elinden aldı.

ÖN PLANA ÇIKAN KURUM

Marketing Türkiye tarafından düzenlenen ‘’Kurumsallaşma, İnovasyon ve Teknolojiyle Gaziantep Yarına Hazırlanıyor’’ başlıklı İnteraktif Pazarlama Zirvesi, Gaziantep Divan Otel’de gerçekleştirildi. Zirvenin sonunda, Gaziantep’e değer katan kurum ve kuruluşlar ödüllendirildi. Marketin Türkiye’nin, Akademetre Araştırma ve Stratejik Planlama şirketiyle birlikte yaptığı ‘’Gaziantep İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması’’nda halkın ve kanaat önderlerinin oylarıyla şehrin ön plana çıkan kurum ve kuruluşları belirlendi.

KIYMETLİ BİR ÖDÜL

Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni ve Marketin Management Institute Türkiye Başkanı Günseli Özen Ocakoğlu, bu araştırmada kurumların itibar ve marka değerlerini araştırdıklarını ifade ederek, ‘’Dünyada bir ilk, jürisi halk olan bir yarışma bu. Dolayısıyla çok kıymetlidir. Ödül alanları canı yürekten kutluyorum. Onlar şehirlerinin medarı iftiharı’’ dedi. Gaziantep’e değer katmanın, dünya çapında başarılarını artırmanın en büyük arzuları olduğunu kaydeden Konukoğlu, ‘’Bu ödüle layık görülmemiz bizleri onurlandırdı. Çok teşekkür ederiz. Ama bu ödülü yalnızca Oda olarak değil, Gaziantep olarak almayı kabul ediyoruz. Bizim 3.800 üyemizin her birinin hem çalışanlarının hem de kendilerinin bu ödüle çok büyük katkısı vardır. Onlara da huzurlarınızda teşekkür ederim. Aldığımız ödüller çalışmalarımızda bizi daha da teşvik edecektir’’ diye konuştu.

KUTNU TANITIM GRUBU’NA ‘’MARKA ÖDÜLÜ’’

Gaziantep’in asırlık el sanatı kutnu kumaşına sahip çıkan önemli çalışmalara imza atan Kutnu Tanıtım Grubu, ‘’Gaziantep’e Katma Değer Katan Marka’’ ödülüne layık görüldü. Marketin Türkiye’nin, Akademetre Araştırma ve Stratejik Planlama şirketiyle birlikte yaptığı ‘’Gaziantep İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması’’nda halkın ve kanaat önderlerinin oylarıyla şehrin ön plana çıkan kurum ve kuruluşları belirlendi. On ana kritere göre değerlendirmenin yapıldığı yarışma sonucunda, şehrin en önemli yöresel değerlerinden kutnu kumaşının yaşatılması ve marka değeri kazandırılması için gösterdiği çabalardan dolayı Kutnu Tanıtım Grubu, ‘’Gaziantep’e Katma Değer Katan Marka’’ seçildi. Törende, Kutnu Tanıtım Grubu Başkan Yardımcısı Füsun Koçer ödülü, Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nun elinden aldı. Kendilerini böyle güzel bir ödüle layık gördükleri için tüm Gazianteplilere teşekkür eden Füsun Koçer, yaptığı kısa konuşmada, bu ödülü Kutnu Tanıtım Grubu Başkanı Jülide Konukoğlu ve Gaziantep Tasarım Atölyesi adına aldığını söyledi. HABER MERKEZİ