Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, tecrübeli futbolcu istiyor.

Yeni sezonda üst sıraları kovalamak isteyen mavi – beyazlı ekipte Afyon kampı devam ediyor.

DAYANIKLILIK ÇALIŞIYORUZ

Bugüne kadar genç, yetenekli isimleri transfer ettiklerini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “Üst sıraları kovalamak için 2-3 tane de tecrübeli ismi kadromuza katmak istiyoruz. Afyonkarahisar'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren takıma yeni transferler de katıldı. Perşembe günü başlayan hazırlıklar sırasında takımdaki uyumu sağlayacak ve futbolcuların dayanıklılığını artıracak çalışmalar yaptık. Şu an için çalışmalar oldukça iyi geçiyor” dedi.

TECRÜBELİ İSİMLER KATACAĞIZ

Bugüne kadar gerçekleştirdikleri transferlerde genç oyuncuların dikkati çektiğini belirten Kutlu, “Bugüne kadar genç, yetenekli isimleri transfer ettik. Üst sıraları kovalamak için 2-3 tane de tecrübeli ismi kadromuza katmak istiyoruz. Bu noktada istediğimiz oyuncuları bitirebilmek için yönetim kurulumuz var gücüyle çalışıyor. İnşallah en kısa sürede bu oyuncuları da alıp hazırlıklarımızı tam kadro sürdürürüz. İstediğimiz oyuncular arasında forvet hattını güçlendirecek ve forvet hattına top taşıyacak isimlerde yer alıyor” dedi.

DİRENÇ ARTACAK

Genç oyuncuların önemine işaret eden Kutlu, “Genç oyuncular, takımın direncini ve arzusunu artıracak. Ayrıca bugüne kadar aldığımız oyuncular kulübümüzün en az 2-3 yıllık iskelet kadrosunu kurabilecek ve kulübe de katkı sağlayabilecek isimlerdi” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU