Teknik direktör Nurullah Sağlam’ın istifasının ardından anlaşma sağlanan teknik direktör Hakan Kutlu, dün akşam görevine başladı.

Sağlık kontrolünün ardından sözleşme imzalayan genç teknik adam daha sonra Gaski tesislerine giderek futbolcularla tanıştı.

SORUMLULUĞUMUZ AĞIR

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor gibi önemli bir camiaya gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen mavi – beyazlı ekibin yeni teknik direktörü Hakan Kutlu, “Beni böyle bir göreve layık gördüklerinden dolayı onur duydum. Bize gösterilen bu teveccühe hayır demedik. Kendi evimize gelmiş gibi hissediyoruz. Buraya geldik ama sorumluluğumuzun ağır olduğunun da farkındayız. Bizlerden beklentilerin de farkındayız. O anlamda çalışmalarımızı yapacağız. Bu konuda çok hassas olacağız. Özellikle bunun bilinmesini istiyorum. Benim oyun tarzım ve karakterim belli. Her şeyden önce saygı duyulacak bir mücadele sergileyeceğiz. Bütün oyuncularıma da bunları anlatacağız. Futbolcularım adına şunu çok iyi biliyorum ki onlar sahada her şeyini veren, terini akıtan ve formasının hakkını veren bir takım görüntüsünü istiyor. Önce bunu yerleştirmeye çalışacağız” dedi.

BÜTÜNLÜĞÜ SAĞLAYACAĞIZ

Takımın aldığı sonuçlardan dolayı demoralize olabileceğini ancak bunu tersine çevirme imkânlarının ellerinde olduğunu vurgulayan Kutlu, “Biz buraya başarmak için geldik. Burada en büyük sorumluluk futbolcularımızda eğer bu bütünlüğü, bu birlikteliği ve bu mücadeleyi sergilemezlerse bizim de yapacağımız bir şey kalmaz. Ben, bunu yaptırmak için gerekli çabayı harcayacağım” ifadelerini kullandı.

MUHARREM TÜRKOĞLU