Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, ligin ikinci yarısında çıkışlarını sürdüreceklerini belirtti.

Takımda bazı oyunculara teşekkür ederek yollarını ayırdıklarını açıklayan Kutlu, gidenlerin yerine görev yapabilecek futbolculardan takviye yapacaklarını aktardı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da göreve geldikten sonra futbolcuların sergilediği performanstan oldukça memnun olan Kutlu, hedefleri doğrultusunda umutlarının arttığını kaydetti.

HEDEFTEN ŞAŞMADIK

Devre arası transfer döneminde kadrolarına katacakları oyuncularla daha da güçlü bir takım olacaklarını belirten Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “ Özellikle son haftalarda gösterdiğimiz performans gelecek adına umut verdi. Bu takımın formasını hak etmeyen bazı oyuncularla yollarımızı ayıracağız. Bazı bölgelere de takviye yaptığımızda ikinci yarı bambaşka bir takım olacağız. Bu takım Süper Lig hedefinden şaşmadı. Göreve geldiğimde kaliteli ancak moral ve motivasyon olarak dibe çökmüş bir takımla karşılaştım. Forma giyen futbolculara potansiyellerini hatırlatıp iyi mücadele edebileceklerini anlatım, bu çalışmalar olumlu sonuçlar getirdi. 9 haftada 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak güzel bir dönem geçirdik” dedi.

EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞTIK

Ligde oynadıkları son 6 haftada yenilgi yüzü görmediklerini anımsatan Kutlu, “ Futbolcularımızın gösterdikleri performans gelecek adına umut verdi. Geride kalan haftalarda elimizdeki imkanlarla en iyisini yapmaya çalıştık ama bu takımın takviyeye ihtiyacı var. Nitekim yönetim kuruluyla konuyu görüşerek fikir birliğine vardık. Bu takımın formasını hak etmeyen bazı oyuncularla yollarımızı ayıracağız. Bazı bölgelere de takviye yaptığımızda ikinci yarı bambaşka bir takım olacağız. Şu an için forvet arkasına ve alternatif futbolculara ihtiyacımız var. Bu noktada bazı isimlerle görüşüyoruz. Sanırım bir kaç gün içerisinde taraftarımızı heyecanlandıracak transfer haberi vermeye başlarız” dedi.

HEDEFTE ŞAŞMA YOK

Sezona süper lig hedefiyle yola çıkan bir kulüpte görev yaptığını ifade eden Kutlu, “

Belirlediğimiz hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Bu takım Süper Lig hedefinden şaşmadı. İnşallah sene sonunda amacımıza ulaşacağız. Bu kapsamda öncelikle hedefimiz ilk 6 takım arasında yer almak. Bunu başardığımızda direkt şampiyonluk olmasa bile rahatlıkla Spor Toto Süper Lig takımlarından birisi oluruz" diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU