Şahinbey Belediyesi sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında her yıl düzenlediği ve 10 binlerin katıldığı Kutlu Doğum Haftası programını 12 Nisan 2014 Cumartesi akşamı gerçekleştirecek.

Karataş Mahallesinde bulunan Şahinbey Spor Salonunda düzenlenecek olan etkinlikle ilgili yapılan açıklamada: Şahinbey Belediyesi tarafından her yıl Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenlendiği belirtilerek, bu yılki etkinliğin 12 Nisan 2014 Cumartesi akşamı saat.19.30’da yapılacağı belirtildi. Kuranı kerim tilaveti ile başlayacak olan programda, tasavvuf müziği sanatçısı Abdurrahman Önül, ilahi ve tasavvuf eserleriyle hem kulağa hem kalplere seslenecek, gece Dursun Ali Erzincanlı’nın şiir ve dinletileri ile devam edecek. Şahinbey Spor Salonunda düzenlenecek olan program ücretsiz olup, tüm halkın davetli olduğu belirtildi.

FURKAN EĞİTİM DERNEĞİ DE DÜZENLİYOR

Furkan Eğitim ve Hizmet Derneği, kadın kolları kutlu doğum haftası etkinliklerine davet etti.

Furkan Eğitim ve Hizmet Derneği Kadın Kolları 12 Nisan Cumartesi saat 14.00'da, Gaziantep Kamil Ocak Kapalı Spor Salonunda düzenleyeceği "Alemlere Rahmet Hz. Muhammed(sav)" konulu, bayanlara yönelik konferans ve etkinlik programına tüm bayanları davet etti. Girişin ücretsiz olduğu konferansta belirli güzergahlardan otobüs kaldırılacak. HABER MERKEZİ