Yücesoy Seramik’in 1500 metrekare kapalı alana sahip showroomda her beğeniye ve bütçeye hitap edecek çeşitlilikteki göz alıcı tasarımlar Gazianteplilerle buluştu.

Dört katlı showroom’un birinci, ikinci ve üçüncü katlarında NG Kütahya Seramik’in 2014 yılı kreasyonlarının yanı sıra banyo ve mutfak grupları yer alıyor. Doğanın estetiğini yansıtan ahşap, taş ve mermer görünümlü seramikler, 25X50, 25X30, 30X7550x100, 50x50, 60x60, 30x75, 30x90, 33x66 ebatları ile farklı mekânlara göre uygulama seçenekleri de sunuyor.

Yücesoy Kütahya Seramik Shroomunun açılışını AKP Gaziantep milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Nejat Koçer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF) Başkanı Erhan Özmen yaptılar.

Gaziantep’te Kütahya seramik olarak geride olduklarını düşündüklerinden dolayı showroom mağazası açmaya karar verdiklerini söyleyen işletme ortaklarından Niyazi ve Fatih Yücesoy kardeşler, “Gelişen ve değişen Gaziantep’te iş ortaklarımızla birlikte karar verip mağazayı açtık” diye konuştular.