Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu ve Meclis Başkanı Settar Konukoğlu ile beraberinde Yönetim Kurulu, Küsget Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Kemal Güneş ile Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Hıdıroğlu, "Gaziantep ekonomisine büyük katma değer sağlayan KÜSGET’in sorunlarının çözümünde birlikte hareket edilmesinin yararlı olduğunu düşünüyorum" dedi.

DESTEK OLACAĞIZ

Küsgetin sorunları ile ilgili görüş alış verişinde bulunulurken, Odanın çalışmaları hakkında bilgi veren, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Hıdıroğlu, Küsget’in Organize Sanayi Bölgesinin kılcal damarı ve tamamlayıcısı konumunda bulunduğunu vurguladı. Özellikle Bölgedeki yoğunluk nedeniyle “İhtisas küçük sanayi sitelerinin” kurulmasının önemine değinen Hıdıroğlu, "Taşlıca mevkiinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğümüz Küçük Sanayi Sitesi çalışması var. Bu bölgenin KÜSGET’teki yoğunluğun azalmasına da destek olacak" dedi.

KALİFİYE ELEMAN SIKINTISI

GTO Başkanı Hıdıroğlu, “Gaziantep ekonomisine büyük katma değer sağlayan KÜSGET’in sorunlarının çözümünde birlikte hareket edilmesinin yararlı olduğunu düşünüyorum. Özellikle kalifiye eleman ihtiyacının giderilmesi için Oda olarak Küsget içerisinde yapacağımız eğitim kompleksi ile hem teorik hem pratik eğitim verilmesi yanında aynı zamanda KÜSGET’te faaliyet gösteren esnafın ve üyelerimizin ara kalifiye eleman sıkıntısı çözmek istiyoruz” dedi.

BÜYÜK DESTEK GÖRDÜK

Küsget Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Kemal Güneş, Küsget’in dünyada ve Türkiye’de kurulan en eski sanayi sitelerinden biri olduğunu ifade ederek, "Bu ziyaretler sadece sohbet ziyareti değil. Aynı zamanda Sanayi sitemizin sorunlarının tespiti ve çözümü noktasında büyük önem taşıyor. Sanayi sitemizin sorunları ve çözümlerinin ilgili kurum ve kuruluşlara iletilmesi konusunda Ticaret Odası’ndan sürekli destek görüyoruz" diyek konuştu. HABER MERKEZİ