Gaziantepspor Basın Sözcüsü Kübra Kabaali, "Böylesine çekişmeli ve heyecanlı bir dönemde biz ligde kalma düşüncesinden kurtulmak için Konya'dan galip dönmek istiyoruz" dedi.

Zorlu mücadele öncesi takımın aldığı galibiyetler ile motivasyonunun yükseldiğini ve Konya'dan da puan veya puanlarla dönmek istediklerini belirten Basın Sözcüsü Kübra Kabaali, şöyle dedi: "Son 2 haftadır galip gelmek bizleri mutlu ediliyor. Öncelikli hedefimiz ligde kalmak. Son haftalarda ligin altındaki takımlar da galibiyetler alarak heyecanı artırıyor. Şu an hem ligin altı hem de üstü oldukça hareketli. Böylesine çekişmeli ve heyecanlı bir dönemde biz ligde kalma düşüncesinden kurtulmak için Konya'dan galip dönmek istiyoruz. Bu açıdan bakınca Torku Konyaspor deplasmanını ligin üst sıralarına tırmanma noktasında anahtar bir karşılaşma olarak görüyoruz. Eksiklerimize rağmen bu maçı kazanmak ve tehlike bölgesinden uzaklaşarak artık üst sıralara çıkmak istiyoruz."

TARAFTARIMIZ SAĞDUYULU OLMALI

Futbol Federasyonu'nun kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle kulübe 150 bin lira, Başkan İbrahim Kızıl'a ise 45 gün hak mahrumiyeti cezası verildiğini de hatırlatan Kabaali, taraftarlarının tepkilerini kontrol etmeleri konusunda hassas olmaya çağırdı. Kötü tezahüratın özellikle Anadolu kulüpleri için maddi külfet getirdiğini anlatan Kabaali, şöyle konuştu. "Cezanın sebebi, kötü ve çirkin tezahürat. Devamı halinde ise seyircisiz oynama cezası var. Her zaman yanımızda olan ve takımımızdan desteğini esirgemeyen taraftarımızdan isteğimiz bundan sonraki maçlarda tepkilerini kötü tezahüratla vermekten kaçınmaları ve daha şık şekilde esprili dille yapmaları. Çünkü verilen cezalar Anadolu kulüpleri için oldukça ağır. Bizim isteğimiz taraftarımızın maçlarda bize destek vermesi. Kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle seyircisiz oynama cezası almak, bir takıma verilecek en büyük cezadır. Bu ceza sadece kulübe değil taraftara da verilmiş demektir. Bunun için taraftarımızdan sağduyulu ve hassas olmalarını istiyoruz."