Yıl boyunca birbirinden farklı kurs ve etkinlikler düzenleyen Şehitkamil Belediyesi, yaz dönemi boyunca Kuran-ı Kerim kursları düzenleyerek vatandaşların kutsal kitabını öğrenmesine vesile oluyor.

Pir Sultan Sosyal Tesisinde açılan Kur’an kursuna gelen kursiyerler, hocaları nezaretinde, Kur’an-ı Kerim öğreniyor. Genç kursiyerlere, Kur’an dersinin yanında İslami ahlak ve dini bilgilerde veriliyor. Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Pir Sultan Etüt Eğitim Merkezinde kursiyerlere 200 adet Kur’an-ı Kerim hediye etti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Kur’an-ı Kerimi hediye olarak aldıkları için çok mutlu olduklarını belirten genç kursiyerler, “Kur’an-ı Kerim öğrenmeye geldik ve burada çok iyi bir eğitim veriliyor. Bizde kısa bir süre içinde Kur’an okumayı öğrendik. Bugünde bizlere burada Kur’an-i Kerimler ücretsiz bir şekilde veriliyor. Yaz dönemimizi Kur’an okumayı öğrenerek geçiriyoruz. Burada olmaktan da çok mutluyuz. Burada yeni arkadaşlarla tanıştık ve eğlenceli bir şekilde derslerimiz geçiyor. Kur’an derslerinin yanı sıra bizlere dini bilgilerde veriliyor. Bizlere bugün ücretsiz bir şekilde Kur’an-ı Kerim dağıttıkları için Şehitkamil Belediyemize çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular. BÜLTEN