İkinci yarı kamp hazırlıklarını tamamlayarak kendi tesislerinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyespor, kupada karşılaşacağı Konya Şekerspor maçına odaklandı.

Teknik direktör Erol Azgın nezaretinde Gaski tesislerinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyespor? da eksik yada cezalı futbolcu bulunmuyor.

Ligin ikinci yarısından önce Fortis Türkiye Kupası'nda grupta Konya Şekerspor ile oynayacaklarını anımsatan Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Ünsal Göksen, ''Öncelikli hedefimiz, Fortis Türkiye Kupası'nda üst tura çıkmak. Kupada bu hafta sonu kendi evimizde Konya Şekerspor ile karışılacağız ve ardından bir hafta sonra ikinci yarının ilk maçında Kamil Ocak stadyumunda Karşıyaka ile mücadele edeceğiz. Kupanın ilk iki maçında Beşiktaş karşısında galip geldikten sonra deplasmanda Trabzonspor? dan da beraberlik çıkarma başarısını göstermiştik. Son iki maçta 4 puan alıp, üst tura çıkmayı hedefliyoruz? dedi.

İlk yarının son karşılaşmasını galibiyetle kapattıklarını hatırlatan Göksen, ?Ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasında kendi evimizde karşılaşacağımız Karşıyaka karşısında galip gelerek çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Kadromuza kattığımız yeni oyuncularımızla daha iyi bir ekip haline geldik? diye konuştu.