Ligde umduğu sonuçları bulamayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bugün Türkiye kupasında moral arayacak.

Kupaya ikinci turdan itibaren katılan mavi – beyazlı temsilcimiz, Spor Toto 2. lig beyaz grup takımlarından Konya Anadolu Selçuklu ile deplasmanda mücadele edecek.

Tek maç eleme sistemine göre oynanacak maçlarda galip gelen takımlar bir üst tura yükselecek.

Temsilcimiz bugün saat 18.00’de Konya’da Anadolu Selçuklu ile Konya Büyükşehir Belediye Stadında karşı karşıya gelecek.

TURLA DÖNECEĞİZ

Ligde henüz istedikleri sonuçları alamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular, “Bir an önce kendimizi toparlayıp bize yakışan oyunu sergileyerek seri galibiyetler almak zorundayız. Bugün Türkiye kupasında Anadolu Selçuklu ile karşı karşıya geliyoruz. Moral açısından son derece önemsediğim bu maçtan galibiyetle ayrılıp hem lig maçı açısından moral kazanmak ve hem de bir süt tura yükselmek istiyoruz” dediler.

YEDEK AĞIRLIKLI ÇIKACAK

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Nurullah Sağlam, bugünkü oynanacak Türkiye kupası mücadelesinde ligde fazla şans bulamayan oyuncularla ağırlıkla sahaya çıkartacak.

Türkiye kupasını önemsediklerini aktaran Sağlam, deplasmanda oynayacağımız rakibimiz ligde iyi gitmeyen bir takım ama neticede sahaya çıktığımız zaman eşit koşullarda mücadele edeceğiz. Ligde oynayan bazı arkadaşları bu maçta dinlendireceğim. Maçlarda izleme fırsatı bulamadığımız birçok arkadaşımızı Anadolu Selçuklu karşısında izleme şansını yakalayacağız. Hedefimiz bugün turu geçmek olacak” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU