Spor Toto Süper Lig’deki çıkışını Kasımpaşa maçında da sürdürmeyi başaran Gaziantepspor, bugün saat 21.00’de Ziraat Türkiye Kupası’nda Adanaspor’a konuk oluyor. Türkiye Kupası F grubunda yer alan Gaziantepspor, topladığı 5 puanla ikinci sırada yer alırken, ev sahibi Adanaspor ise 4 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Gaziantepspor bu deplasmandan galibiyetle ayrılması durumunda bir üst tura yükselmeyi garantileyecek. Karşılaşma A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

KAYBETMEK YOK

Ziraat Türkiye Kupası ilk maçlarında genç bir kadroyla sahaya çıkmayı tercih eden Mutlu Topçu, istediği sonuçları alamamasıyla birlikte Nazilli Belediyespor karşılaşmalarına ise as oyuncularıyla sahaya çıkmıştı. Mutlu Topçu’nun bu maçı çok önemsediği ve mutlak galibiyet istediği bildirildi.

KAYBEDERSEK NE OLUR?

Kırmızı-siyahlıların Adanaspor’a karşı kaybetmesi durumunda ise grupta işler iyice karmaşık noktaya gelecek. Adanaspor’un bugün kazanması halinde puan durumunda 2. sıraya yükselerek 7 puana ulaşacak. Gaziantepspor ise 5 puanda kalacak. Adanaspor’un galibiyetle sahadan ayrılırsa, grubun son maçında Nazilli Belediyespor’dan alacağı 1 puan bile üst tura yükselmeye yetecek.

KAZANIRSAK GRUP BİTER

Gaziantepspor’un Adana deplasmanında kazanması halinde ise F Grubu’nda kalan maçlar formalite maçı olacak. Grupta birinci sırada bulunan Trabzonspor oynadığı dört maçı da kazanarak çıkmayı garantileyen ilk takım olmuştu. Gaziantepspor kupada son maçta kendi evinde Trabzonspor’u konuk edecek.