Murat Bakım CHP İl Yönetiminden üst üste üç defa toplantıya katılmadığı gerekçesiyle düşürüldü. Murat Bakım kararı 'kumpas' olarak değerlendirerek sosyal medyadan il yönetimine ateş püskürdü.

Murat Bakım Facebook sayfasından kendisiyle ilgili verilen kararı eleştirirken, "Bu kararı veren il yonetimini ve il başkanını basiretsizlik, beceriksizlik,. tembellik ve hımbıllıkla suçluyor, vicdanların sesine ve tarihin yargısına havale ediyorum. Yetmez en önemlisi ve en gereklisi acilen Istifa'ya çağırıyorum" dedi.

MURAT BAKIM'IN ÇOK TARTIŞILACAK O SÖZLERİ NELER SÖYLEDİ;

CHP GAZIANTEP İL YöNETİMİNDEN KUMPAS;

Aylarca toplumsal muhalefeti askiya alan, en son sel felaketine ve Soma faciasina sırtını dönen, 30 Mart secimlerinden bu yana ne bir ilçeye gidemeyen ne de bir mahalleye, bir koye çıkmaya yüzü olmayan, il binasina 5 dk. mesafade zor şartlar altinda seçim kazanan ve AKP zihniyetine rağmen mahallesine hizmet etmeye çalışan partili muhtarları yanlız birakan, 30 Mart secimlerinden bu yana ne il ne ilçeleri bir örgut toplantısı ile bir araya getir-e-meyen, secimleri nicin kaybettigimizle ilgili saglikli ve partinin gelecegine isik tutabilecek bir değerlendirme içinde bulunmayan, bulunamayan, bulunmak isteyenleri de örgüt nezdinde dedikodu ve yipratma politikalari ile onunu kesen beceriksiz ve bir hiç hükmündeki il yonetimi bugün tam bir kumpas içerisinde bir karara imza atarak, beni şahsımı Il Yönetim Kurulu'ndan devamsızlık gerekçesiyle düşürmüştür.

Elimi vicdanıma koyarak belirtiyorum ki, İl Yönetimine girdigim 12 Mayis 2012 gününden bu yana büyük bir özveri ile yönetimin bana yüklemiş olduğu tum görevleri yerine getirerek, tüzügümüzün bir il yönetim kuruluna verdiği yetki ve görev ve de sorumlulukla, en çok çalışan, en çok üreten, fiili olarak en cok mesai harcayan-işinden ve ailesinden zaman calarak, partiye en cok zaman ayiran, en cok ilce, mahalle ve koy ziyaretleri yapan, en çok partilisi ile içli-dışlı olan, her zaman örgütü dinleyen ve sorunlarına sahip çıkan; Gerek seçim öncesinde gerek seçim sürecinde partimin menfaatleri ve başarısı için mücadele eden bana karşı yapılmış bu hareket bir aldatmacadan bir göz boyamadan başka bir şey değildir.

Secimlerin gectigi 8-10 hafta boyunca 25 kisilik Gaziantep İl Yönetimi hiç bir hafta tam olarak toplanamamistir. Kaldi ki bu yonetim istisnai haftalar hariç hic bir zaman 20 kişiyi gecememis, cogu haftalar toplantı yeter sayisi sınırda toplanmıştır. Bu bahsettiıim durum, tutanaklarda ve karar defterlerinde mevcuttur.

Toplantilara gelemedigim haftalar, ya seyahatte sehir disinda oldugum ya da toplanti ile onemli iş toplantilarimin çakistığı haftalardır. Her durumda parti merkezini arayarak mazeretimi usul oldugu ve herkese karsi esit davranildigindan hareketle il merkezi calisanlarina veya il sekreterine bilgi vermisim, acikca mazeretimi beyan etmisimdir.

Yillarca Yonetim Danismanligi yapan ve Toplanti Yonetimi, İletisim Yonetimi veya Takım çalışması gibi kişisel ve kurumsal gelişim eğitimleri veren şahsım; karşılaştığım bu durumu acikca bir kumpas olarak goruyor, benim sahsimda partiye zarar veren bir karar olarak degerlendiriyorum.

CHP 'nin demokratiklesmesi, orgutsel olarak yenilenmesi ve sol çizgiye çekilmesi ve böylelikle iktidar yolunda emin adımlarla ilerlemesi mücadelesinin tek mercii Il yönetimi değildir.

Mücadele bitmemis, parti siyasi asalaklardan ve basari köstekcilerinden kurtulana kadarda devam edecektir.Bu kararı veren il yonetimini ve il başkanini basiretsizlik, beceriksizlik,. tembellik ve hımbıllıkla suçluyor, vicdanların sesine ve tarihin yargısına havale ediyorum. Yetmez en önemlisi ve en gereklisi acilen Istifa'ya çağırıyorum"

Kamuoyuna saygıarımla.