Gaziantepspor Futbol Altyapı Komitesi tarafından düzenlenen 1997 – 2003 doğumlu oyuncu seçmeleri kamp eğitim tesislerinde gerçekleşti.

750’den fazla müracaatın olduğu seçmelerde, kırmızı – siyahlı takımın altyapı ekibinde yer alan tüm antrenörler hazır bulundu ve dikkatlice adayları izledi.

Kulübün alt yapı tesislerinde seçmelere katılan futbolcu adaylarının heyecanı ise görülmeye değerdi. Sabahın erken saatlerinde anne ve babaları ile önce seçilmek için gelen 13 – 19 yaş aralığındaki çocuklar sahada hünerlerini sergilerken, diğer gruplar saha kenarında sıranın kendilerine gelmesini beklediler.

KULÜBE KAZANDIRACAĞIZ

Gaziantepspor alt yapı genel koordinatörü Levent Gündoğdu, seçmelere yoğun bir ilgi olduğunu belirterek, “Seçmelerin sonucunda yeni yetenekleri, potansiyelini gördüğümüz çocuklarımızı bünyemize katacağız.” dedi.

Gündodu şunları söyledi: “Seçmelerimize çok yoğun bir ilgi oldu. Burada 3 gün süresince altyapımız için futbolcu adaylarını seçmeye çalıştık. Bizim için seçmelerin üç önemli noktası var. Birincisi; genç ve yetenekli, kulübümüze faydalı olacaklarını düşündüklerimizi bünyemize katmak, ikincisi; Türk futboluna geleceğin yıldızlarını kazandırmak ve üçüncüsü; ise geleceğin nesilleri olan çocuklarımıza Gaziantepspor tutku ve sevgisini aşılamak.

A.SERDAR ÖZEKŞİ