Büyükşehir Belediyespor- Bucaspor karşılaşmasının son dakikalarında Bucaspor oyuncusunun kenarda sakatlandığı sırada oyunun durmasına tribünden ve yedek kulübesinden büyük tepki geldi. Büyükşehirli yöneticiler, bu oyuncunun kasıtlı olarak vakit geçirmek için yattığını söyleyerek gösterdiği tepkiler üzerine Bucaspor teknik direktörü Levent Eriş çok sert sözlerle cevap verdi.

Tribünlere dönen Levent Eriş’in yüksek sesle “bize ne bağırıp çağırıyorsunuz, önce kendinize bakın. 50 trilyonluk takımınız haline bakın, hepsi yerde sürünüyor” demesi, ortamı iyice gerdi. Bu tartışmaya tribünde başta Abdülkadir Gözegir olmak üzere tüm yöneticiler tepki koydu. Bu tepkiye Hakan Kutlu’da katıldı ve meslektaşına tepki gösterdi. Hakan Kutlu, bu konu üzerine gazetemize yaptığı açıklamada çok sert konuştu.

Bucaspor Teknik Direktörü Levent Eriş’in, Gazinantep Büyükşehir Belediyespor

yönetimine ve teknik adamlarına hitaben söylediği “50 trilyonluk takımınızın haline bakın” sözleri, hem yöneticileri, hemde teknik direktör Hakan Kutlu’yu çıldırttı.

İŞTE HAKAN KUTLU’NUN KONUŞMASI:

“Kültürsüzlük ve seviyesizliktir”

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu Bucaspor ile oynanan maçın son anlarında rakip takımın teknik direktörü Levent Eriş’in “50 milyonluk takımın düştüğü duruma bak “ şeklindeki söyledikleriyle ilgili adeta açtı ağzını yumdu gözünü.

Bilgisi olmadan konuyla ilgili seviyesizce ve kültürsüzce konuştuğunu söyleyen Kutlu, kulaktan dolma bilgilerle çamur atmak kabul edilemez bir davranış olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediyespor’un bütçesinin 50 milyon TL olmadığını ifade eden Kutlu; “ Böyle konuşan bir insan ancak seviyesiz ve kültürsüz bir insandır. Büyükşehir Belediyespor’un bütçesi 50 milyon değil. Bilgisi olmadan konuyla ilgili atıp tutuyor. Ligin ilk yarısında bütçenin ne olduğunu bilmiyorum. Ancak ben takımın başına geldikten sonra özellikle ligin ikinci yarısında yaptığımız transferlerde bütçemizi bu ligde oynayan takımlar seviyesine çektik.

ÇAMUR ATMAKTIR

Ligin ikinci yarısında takımdan 13 oyuncu yollayıp 12 yeni oyuncu aldıklarını belirten Kutlu; “ Bu ligin diğer takımlarında oynayan futbolcularla aynı paralara oynuyorlar. Alanzinhon, Ergin Keleş, Ali Tandoğan, Turgay Bahadır’da dahil. Bucaspor’da oynayan, Ankaraspor’da oynayan futbolcuların aldığı rakamlara oynuyorlar. Yanlış bilgi ile atıp tutuyor. Bir konu hakkında bilgisi olmadan konuşmak çamur atmaktır. Ligin ilk yarısındaki bütçeyi bilmiyorum. Biz geldiğimizden bu yana bizim seviyemizdeki oyuncularla yola çıktık. Hiç bir takımın hocasına futbolcusuna serzenişte bulunmadım. Onlarında öyle yapması lazımdı. Biz örnek olması gereken insanlarız. Şiddetten uzak durması gereken insanlarız. Böyle yaparak şiddete davetiye çıkartıyor. Hiç bir kulüp ve yöneticisi, teknik ekibi hakkında yorum yapmadık. Herkesinde bize aynı saygıyı göstermisini bekleyemeyiz. Ancak bu bir çirkinliktir” dedi. ALİ BUDAK